Inteleptii spun


Inteleptii spun ca bucuria, linistea sufleteasca si pacea interioara sunt starile naturale ale oamenilor, catre care tindem cu totii. Insa, din pacate, majoritatea oamenilor nu au parte de acestea, sau daca le simt, aceste trairi sunt doar trecatoare.

peaceofmind

Cauzele pentru care traim in nefericire, stres, suferinta, s.a.m.d., sunt date de o multitudine de motive, dar cel mai important dintre ele este felul in care gandim. Gandurile ne determina calitatea vietii, gandurile ne directioneaza deciziile si alegerile, gandurile stabilesc cat si ce ne dorim, gandurile stau in spatele emotiilor, reactiilor si comportamentelor noastre. Gandurile pot sa ne complice existenta si sa ne indeparteze de bucurie si pace interioara, sau pot sa ne aduca linistea si armonia pe care ni le dorim atat de mult.

Avem ambitii prostesti, ne lasam influentati de oameni care nu sunt modele de viata pentru noi, suntem gelosi, invidiosi, simtim ura, facem ce spune gura lumii, purtam lupte inutile atat cu noi insine cat si cu altii. Muncim ca sa ne permitem lucruri de care nu avem nevoie, insa pe care le vrem deoarece dorim sa demonstram altora cat de grozavi suntem. Avem asteptari nerealiste de la altii, dar prea putine de la noi insine.

ganduri

Suntem blazati, plictisiti, obositi de viata si spunem ca nu stim a cui viata o traim. Si chiar asa si este…

Bucuria, armonia si pacea interioara sunt in interiorul tau, dar este necesar sa inlaturi toate obstacolele din calea lor. Cum faci asta? Relativ simplu – iti schimbi modul in care gandesti, simti si traiesti. Totul pleaca de la gandurile tale, adu-ti aminte mereu asta. Gandurile tale se reflecta in trairile tale, in comportamentele tale si in viata pe care o traiesti.

Vrei sa fii si sa traiesti altfel? Schimba maniera in care gandesti.

P.S. Pe tine ce gand te impiedica sa traiesti o viata implinita? Cum ai putea sa gandesti diferit in asa fel incat sa traiesti viata pe care ti-o doresti? Lasa-mi un comentariu cu raspunsurile la aceste intrebari.

autor-Ursula Sandner

muzic

4 gânduri despre „Inteleptii spun

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.