Schimbarea e in noi


Este mai mult decat evident ca traim o perioada decadenta a civilizatiei umane din punct de vedere animic, sufletesc, interior. Oamenii actioneaza condusi de egouri diverse, actioneaza in moduri abominabile unii fata de altii, impotriva lor insisi sau impotriva Mamei Natura. Aceste actiuni au consecinte grave, iar constientizarea acestor consecinte se produce doar in contiinta catorva dintre cei care alcatuiesc acest mare furnicar numit, umanitate !
crowd-of-people-1024x638
Cei care isi doresc cu adevarat schimbare trebuie sa inteleaga ca aceasta trebuie sa se produca in interiorul lor aici si acum, iar acest lucru este urgent ! Daca intr-un fel sau altul vom incepe sa lucram asupra noastra insine, munca trebuie sa fie in legatura cu mintea si cu sentimentele.
Daca vom analiza materialul nostru interior, vom constata ca acesta este format dintr-o parte de lumina, energie pura, inefabila numita Constiinta, si o alta parte de tenebre, de energii malefice si daunatoare, numite egouri (legiuni oribile de defecte psihologice, cum ar fi mania, orgoliul, desfraul, lacomia, invidia, gurmandismul si multe alte derivate ale acestora), acestea ne tin captive Constiinta si ne controleaza toti centrii nostri umani: intelectual, emotional, motor, instinctiv si sexual.
Daca vom analiza catusi de putin acest lucru, vom putea constata in mod personal ca aceste lucruri sunt cat se poate de reale !! Este necesar sa pregatim cum se cuvine “terenul” pentru schimbarea dorita. “ Nimeni nu ar turna vinul nou in burduf vechi, deoarece burdufurile vechi se vor rupe”- spune Isus. Astfel pentru vinul nou este nevoie de burdufuri noi. Ce este burduful ??? …Pai mintea ! Daca nu abandonam formele vechi si perimate de a gandi, daca continuam cu gandurile si obiceiurile pe care le aveam inainte, pur si simplu ne pierdem timpul, mergem pe drumul erorii.mind-pill
Avem nevoie ca emotiile negative sa fie eliminate din interiorul nostru, pentru ca acestea sunt daunatoare in toate sensurile, sa incercam sa schimbam felul in care percepem evenimentele din viata noastra si sa nu lasam emotiile produse de acestea sa ne afecteze intr-un mod negativ. Sta in puterea noastra sa transformam impresiile negative care vin din exterior si pe care inainte trebuie sa le trecem prin puternicul filtru al Constiintei !
Daca noi intelegem cu adevarat aceste lucruri si incepem sa ne schimbam modul de a gandi si de a simti, in curand aceasta se va reflecta in actiunile noastre, iar atat de mult asteptata schimbare pe care oamenii, de regula, o asteapta in exterior, se produce fix in interiorul nostru si aceasta este adevarata schimbare !!!
sursa-aici
muzic

Un gând despre „Schimbarea e in noi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.