HOROSCOP 2016


HOROSCOP BERBEC 2016

Sănătate
Zona căreia va trebui să îi acordați o atenție specială este capul. Tranzitul lui Jupiter în sectorul sănătății vă va oferi doza necesară de energie fizică, vitalitate și optimism, protecție și noroc. Totuși, dat fiind faptul că este mai bine să previi decât să combați, este recomandabil ca în 2016 să mâncați mai sănătos și să reduceți consumul de zahăr. berbec

Carieră
Uranus și Pluto își continuă tendințele în plan profesional, dar și în sectorul personalității. De aceea, este foarte probabil să vă aflați într-un proces continuu de schimbare și transformare și să aveți noi aspirații, noi scopuri. Norocul vă va însoți, dar disciplina va juca un rol la fel de important în drumul spre succes.

Dragoste
Schimbările pe care le-ați experimentat în ultimii ani, provocate de prezența lui Uranus în sectorul personalității pot conduce la anumite tensiuni în cuplu, care vor trebui rezolvate pentru a ajunge la starea de echilibru și armonie, pe care v-o doriți atât de mult.

HOROSCOP TAUR 2016

Sănătate
Zona care va necesita o atenție specială este gâtul. Uranus se va afla în continuarea în Casa a XII-a, ajutându-te să duci la bun sfârșit anumite planuri, îndemnându-te să faci schimbări din interior. Complexele, dar și calitățile reprimate ar putea ieși la suprafața și îți vei câștiga libertatea de expresie. Rezervă-ți timp pentru tine și învață să te bucuri de propria companie.

55189-824x583-SlideshowTaurus1
Enter a caption

Carieră
Pluto va continua să acționeze în sectorul filosofiei și a studiilor superioare, influențându-te să îți asumi o nouă perspectivă asupra vieții. Cursurile și studiile vor fi favorizate de influențele astrale. În 2016 veți fi foarte activ din acest punct de vedere și veți beneficia de o capacitatea mai mare de concentrare și memorare.

Dragoste
Jupiter în casa V vine cu promisiunea că veți avea parte de fericire și armonie în relații. Veți primi multe invitații la diverse aniversări și reuniuni sociale, unde vă veți simți bine alături de persoana iubită. Nativii fără partener vor avea ocazia să își găsească perechea la aceste evenimente. Capacitatea de a vă exprima emoțiile va fi mai accentuată și veți deveni mai expresiv.

HOROSCOP GEMENI 2016

Sănătate
În 2016 trebuie să aveți grijă de plămâni. Dacă în anul care aproape s-a sfârșit, astrele v-au încurajat să faceți schimbări în ceea ce privește stilul de viața și dieta, în 2016 vă veți bucura de consecințele pozitive ale acestor decizii. Jupiter va tranzita sectorul ce implică sănătatea începând cu luna septembrie și vă va umple de vitalitate și energie pozitivă.

gemini

Carieră
Neptun va fi în continuare prezent în sectorul carierei și vă va anima să vă urmați visele, potențându-vă carisma. În orice caz, vă veți simți confuz în unele momente, așa că ar trebui să stabiliți o rută și să nu vă pierdeți într-o nebuloasă de fantezii.

Dragoste
Saturn își va exercita forța în plan sentimental asupra nativilor din Gemeni: vă va pune la încercare relația și vă va da oportunitatea de a verifica dacă partenerul se ridică la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Nu vă mulțumiți cu puțin pentru că veți rata șansa să vă cunoașteți sufletul pereche.
Jupiter va continua să emită energie pozitivă în sectorul căminului și familiei, iar în 2016 vă veți bucura de momente de neuitat alături de persoanele cele mai dragi și apropiate.

HOROSCOP RAC 2016

Sănătate
Zonele sensibile sunt stomacul și pieptul. Saturn își va continua activitatea în sectorul sănătății, reamintindu-vă că sunteți deplin responabil pentru starea fizică și mentală. Profitați de energia pe care o aveți pentru a face schimbările necesare în ceea ce privește alimentația.

rac 4Carieră
Saturn își va exercita influența și în sectorul profesiei, obligându-vă să faceți sacrificii și să fiți disciplinat, dar dacă treceți peste aceste obstacole veți fi recompensat. Uranus va tranzita casa X, motivându-vă să faceți schimbări, care mai devreme sau mai tarziu ar putea însemna punctul de plecare al unei noi cariere.
În 2016 veți deveni mai comunicativ și mai pozitiv.

Dragoste
Răbdare, răbdare, răbdare. Pluto va acționa în continuare pentru a face posibile schimbări și transformări radicale în plan sentimental. Va trebui să vă demonstrați asertivitatea pentru a putea să ajungeți unde vă doriți. Comunicarea este fundamentală în această etapă a vieții. Dacă sunteți în căutarea iubirii, este posibil să atrageți o persoană misterioasă, cu un caracter puternic.

HOROSCOP LEU 2016

Sănătate
În 2016 trebuie să aveți mare grijă de sănătatea inimii și de spate. Pluto, situat în sectorul sănătății, vă va ajuta să compensați energia consumată. Dacă nu veți face acest lucru, este posibil să ajungeți într-o stare de extenuare din care vă va fi greu să ieșiți. Și dacă vă doriți să obțineți un corp de nota 10, e momentul ideal să începeți să faceți sport.

026724-glossy-black-3d-button-icon-culture-astrology2-lionCarieră
Jupiter, din sectorul finanțelor, va favoriza o creștere a venitului și vă va îndemna să faceți investiții profitabile. Este și normal, 2016 este anul dezvoltării. Ambiționându-vă, nu doar că veți avansa enorm, dar veți rupe și orice legătură cu trecutul.

Dragoste
Este momentul compromisului, al relațiilor serioase. Saturn va tranzita în sectorul iubirii, determinându-vă să vă asumați o mai mare responsabilitate în interacțiunea cu persoana iubită. E adevărat că pentru a menține iubirea este nevoie de mai puțină rigiditate, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă comportați imatur cu partenerul. Dacă sunteți singur, există posibilitatea să vă îndrăgostiți de o persoană mult mai matură sau care aparaține unei categorii sociale diferite.

HOROSCOP FECIOARĂ 2016

Sănătate
În cea mai mare parte a anului, Jupiter vă va transmite entuziasm, optimism și încredere. Dacă în general sunteți extraordinar de preocupat pentru starea de sănătate, în 2016 acest aspect va trece în plan secundar și în mod paradoxal, impactul asupra organismului va fi cel puțin pozitiv. Pentru a vă menține în formă nu aveți nevoie decât de activități lejere precum plimbări, yoga sau pilates.virgo-zodiac-symbol

Carieră
Până în septembrie, Jupiter se va manifesta în sectorul personalității, marcând un nou ciclu de oportunități și dezvoltare. În 2016 veți avea mai mare încredere în propria persoană și veți îndrăzni să acceptați cele mai ciudate provocări. Vă veți înțelege din ce în ce mai bine cu colegii și amicii și vă va fi ușor să puneți bazele unor colaborări interesante. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, veți fi angajat acolo unde vă doriți.

Dragoste
Neptun își va continua activitatea în sectorul cuplului, făcându-vă să vedeți totul în roz, anulându-vă parcă simțul critic pentru care sunteți recunoscut. Veți trece printr-o perioadă extraordinar de romantică de care trebuie să vă bucurați din timp. Veți avea parte de experiențe de neuitat atât în planul activităților sociale cât și în plan amoros, datorită lui Pluto, care va tranzita prin Casa V. Nativii singuri se vor îndrăgosti de acea persoană care va juca un rol esențial în dezvoltarea lor, chiar dacă mai devreme sau mai tarziu se vor despărți.

HOROSCOP BALANȚĂ 2016

Sănătate
Neptun, tranzitând sectorul sănătății, vă va ajuta să vă apropiați de latura spirituală a vieții, făcându-vă să înțelegeți că mintea, corpul și spiritul interacționează și au efect una asupra celeilalte. Meditația, atitudinea pozitivă și timpul petrecut în natură vor fi de mare ajutor în această etapă a vieții.

rocks_on_balance_0Carieră
Neptun își va continua activitatea și în plan profesional, prin urmare veți fi incredibil de crativ și plin de idei care vă vor îmbunătăți viața la locul de muncă. Saturn, din Casa a III-a, va favoriza concentrarea și disciplina intelectuală. Va fi un an perfect pentru a vă „îmbunătăți” educația, iar dacă va trebui să dați examene, aveți succesul asigurat.

Dragoste
Uranus va continua să acționeze în sectorul relațiilor, inducându-vă o mai mare nevoie de libertate și schimbare și, evident, viața sentimentală va fi afectată. Unele amiciții apar, iar altele noi se nasc. Dacă sunteți într-o relație, trebuie să comunicați, pentru că în caz contrar se va produce o ruptură. Dacă sunteți în căutarea iubirii, va apărea în viața dumneavoastră o persoană care vă va scoate din rutină. Este posibil ca în 2016 să vă mutați în casa visurilor.

HOROSCOP SCORPION 2016

Sănătate
Uranus, aflat în continuare în sectorul sănătății, vă va da o stare de neliniște, dar totodată vă va oferi motivația de vă schimbă. Vă veți dori să vă îngrijiți mai mult, să faceți mai mult pentru propria stare de bine. Meditația va fi un aliat de încredere în 2016, iar dacă vreți să vă mențineți în formă, faceți, pe cât posibil, activități de tip cardio în aer liber.Female_Emperor_Scorpion

Carieră
Jupiter va fi prezent până în septembrie în Casa proiectelor, trimițându-vă scântei de energie pozitivă pentru a reuși să vă atingeți scopurile. Uranus în sectorul muncii va favoriza o schimbare în plan profesional. Există posibilitatea să vă schimbați locul de muncă sau să vă implicați în diferite proiecte în afara sarcinilor de la birou care vă vor forma și vă vor îmbunătăți CV-ul. Scorpionii care caută un job vor fi ajutați de noi și vechi prieteni.

Dragoste
Neptun în Casa iubirii vă va face mai creativ, ajutându-vă să ieșiți învingător din lupta cu rutina. Este o perioadă extrem de favorabilă pentru a lega prietenii și relații și poate pentru a retrăi luna de miere. Persoanele singure vor avea parte de o experiență spirituală cu totul și cu totul specială, având șansa de a-și cunoaște sufletul pereche. Pluto, activând în Casa a III-a, va scoate la lumină anumite secrete din trecut, care vă va schimba relația cu prietenii și rudele.

HOROSCOP SĂGETĂTOR 2016

Sănătate
Saturn în Casa personalității vă va face să fiți mai disciplinat și răbdător și este recomandabil să folosiți aceste calități pentru îngrijirea personală. Astrologii vă sfătuiesc să vă odihniți și să vă păstrați timp pentru acele activități care vă fac cu adevărat plăcere. Pentru a vă menține în formă, tonifiați-vă musculatura cu ajutorul sesiunilor de sprint.

zodiac-sagittarius-archer-sign

Carieră

Mergi pe drumul tău! Jupiter îți va aduce progres, recunoașterea superiorilor și, probabil, o promovare. În 2016 vei avea oportunitatea să călătorești în străinatate atât în interes de serviciu, cât și pentru diverse cursuri, training-uri, activități care vor servi la formarea ta profesională.
Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, 2016 este un an norocos. Pregătiți-vă să faceți o impresie bună la primul interviu, va fi foarte importantă.

Dragoste
Uranus va continua să favorizeze situațiile imprevizibile în plan sentimental. Nu vă veți plictisi deloc anul următor și chiar dacă planurile în ceea ce privește relația cu partenerul nu vor funcționa întotdeauna, lucrurile vor ieși bine. Dacă sunteți singur, s-ar putea să trăiți o frumoasă poveste de dragoste cu o persoană excentrică, care nu se supune normelor sociale.

 HOROSCOP CAPRICORN 2016

Sănătate
Tranzitul lui Saturn în sectorul subconștientului ar putea să vă trezească anumite insecurități și temeri. Practica meditației vă va fi de mare ajutor și veți putea elimina astfel anumite traume din trecut. Pluto va continua să activeze în sectorul personalității și vă va face mai determinat și mai dornic de acțiune. Profitați de această energie!026686-glossy-black-3d-button-icon-culture-astrology-capricorn

Carieră

Saturn va continua să își exercite influența, dând naștere unei ușoare neîncrederi în propria persoană pe care va trebui să o combateți. Jupiter va tranzita Casa IX, impulsionându-te și motivându-te să îți imbunătățești formarea profesională. Există posibilitatea să începi (încă) o facultate sau să începi cursuri de limbi străine.

Dragoste

Uranus va continua să își exercite influența în sectorul căminului și familiei și, cel mai probabil, veți avea parte de multe schimbări, majoritatea subite, neprevăzute. Veți simți o mai mare nevoie de a experimenta, de a nu vă limita la convențional. Dacă sunteți singur, ați putea avea parte de o surpriză, dar cel mai mare câștig al nativilor din Capricorn în 2016 va fi că vor învăța să se iubească pe ei înșiși.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2016

Sănătate
Influența lui Pluto va face să iasă la suprafață aspecte ale personalității pe care vi le-ați reprimat. Soluția ar fi să le acceptați și să le integrați în existența voastră într-un mod pozitiv. Este important să dormiți suficient și să vă luați momente de respiro.

VARSATORCarieră
Uranus va continua în Casa a III-a, favorizând un schimb în ceea ce privește atitudinea față de viață. Comunicarea cu superiorii și colegii de muncă va juca un rol important în anul 2016 și va genera un schimb de idei cu ajutorul căruia veți descoperi lucruri noi. Călătoriile și contactul cu exteriorul vor avea, de asemenea, rezultate pozitive. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă ar putea să primească o ofertă din străinătate.

Dragoste
Staționarea lui Pluto în Casa VIII vă va da curajul să înfruntați toate aspectele vieții pe care ați încercat să le ascundeți chiar și de propria persoană. Singura metodă de a te elibera și a de a deveni mai pozitiv este de a avea o comunicare profundă și sinceră cu persoana iubită. Nativii singuri nu vor duce lipsă de pretendenți și admiratori.

HOROSCOP PEȘTI 2016

Sănătate
Trebuie să fiți foarte atenți la sănătatea picioarelor. Neptun se va afla în continuare în Casa I, făcând ca intuiția dumneavoastră să funcționeze chiar mai bine decât de obicei. Stiți mai bine ca oricine că este esențial să aveți grijă de starea de sănătate pentru a nu vă confrunta cu probleme mai grave mai târziu.

pestiCarieră
În 2016 veți avea mai multe responsabilități, mai multe sarcini de îndeplinit, dar nimic nu va fi în van. Eforturile vă vor fi recompensate. După câte se pare, în a doua jumătate a anului veți avea șansa să promovați. Astrele vor fi de partea dumneavoastră și veți avea energia necesară pentru a munci mult mai mult decât de obicei.

Dragoste
Neptun va staționa în continuare în Casa I, oferindu-vă un magnetism special. Persoanele de sex opus vă vor considera irezistibil(ă), așa că nu ar trebui să fiți surprins că puteți opri oameni ăn loc cu o singură privire. Imaginația debordează și veți reuși să vă seduceți partenerul în fiecare zi. Nativii singuri vor avea de ales între numeroși pretendenți.

LA MULTI ANI 2016 !!!

 

astrograma completa

 

muzic

Un gând despre „HOROSCOP 2016

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.