Nu desconsidera etapa lucrurilor mici.


Acum trebuie să înţelegem că, în ceea ce priveşte Inteligenţa Infinită, ceea ce este aparent imposibil se poate îndeplini. Puterea Universală, Marele Magician, schimbă un blestem într-o binecuvântare, disperarea în bucurie, lipsa în plenitudine, boala în sănătate etc. Nu există nicio limită a lucrurilor bune, pe care Dumnezeu le-a pregătit oamenilor. Doar îndoiala sau necredinţa blochează Puterea din fiecare dintre noi.faith

Totuşi, credinţa reaprinde Puterea, astfel că e necesar să facem tot ce putem pentru a dezvolta credinţa în acea Putere. Uneori, o afirmaţie nouă sau o idee nouă îţi vor oferi, dintr-o dată, înţelegerea – adică materializarea.

Am afirmat deseori că majoritatea oamenilor caută prea aproape modalităţile de materializare a lucrurilor pe care şi le doresc, încercând să forţeze un mijloc sau să speculeze rezultatul fiecărei mişcări. Sunt trei reguli simple, pentru a învăţa fiecare truc din Jocul Vieţii: spune cuvântul, urmează-ţi presimţirile şi sapă-ţi şanţurile. Atunci vei fi ocupat să trăieşti în acest minunat acum şi nu vei mai avea timp să limitezi Universul, căutând mijloace de materializare.

Singurul mod în care poţi neutraliza frica este să mergi direct spre lucrul de care ţi-e teamă. În cea de-a patra dimensiune, niciodată nu stai pe scaunul din spate. Planul Divin se desfăşoară prin urmarea intuiţiei.faith-healing

Claude Bragdon spunea: „A trăi intuitiv înseamnă a trăi cuadri-dimensional.” Calea magică te scoate din robie, ducându-te în tărâmul făgăduinţei. Este calea destinului, acolo unde eşecurile îţi sunt transformate în succese, iar handicapurile se dovedesc modalităţi de progres.

Eu doresc numai ceea ce doreşte Dumnezeu prin mine

Doresc ca numai ideile Divine să se îndeplinească în moduri perfecte şi cu graţie.

Florence Shovel Shinn

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.