Eşti, cu adevărat, o minune! 


Mulţi dintre noi nu ne acordăm timpul de a constata, a admira şi a ne exprima recunoştinţa pentru propria frumuseţe, ca fiinţe umane.  Beautiful-Eyes

Mulţi dintre noi nu ne acordăm timpul de a remarca, a accepta şi a ne exprima recunoştinţa pentru propria splendoare, ca fiinţe umane. S-ar putea să fim mari admiratori ai frumuseţii şi să o discernem în oamenii, locurile şi lucrurile dimprejur; dar să o trecem, cu vederea, în ceea ce ne priveşte; propria strălucire fiindu-ne, cu desăvârşire, de nepătruns. Unii dintre noi credem că acordarea unei ponderi prea mari, aspectului exterior, reprezintă o formă de vanitate; sau, adeseori, nu ne surprindem şi examinăm decât imperfecţiunile.

captured

În mod frecvent, ne aşezăm în faţa oglinzii, cu aşteptări şi idei preconcepute, referitoare la frumuseţe, ce ni se aştern, peste privire, aidoma unui voal, tulburându-ne percepţia corectă. În consecinţă, trecem cu vederea frumuseţea din imediata apropiere … magnificenţa celor care suntem. Uneori, ne zărim frumuseţea, în chip superficial, observând cât de bine ne situăm, în raport cu standardele sociale; însă nu percepem splendoarea dinlăuntru, cea care radiază din străfundurile sufletului, din însăşi esenţa fiinţei noastre şi care va continua să strălucească, indiferent de poziţia noastră în raport cu idealul estetic al societăţii.

mirror

Dacă vom reuşi să depăşim toate aceste obstacole şi să ne apreciem, cu adevărat, propria frumuseţe, vom elibera extrem de multă energie. De asemenea, vom depinde mai puţin de feedback, de părerile celorlalţi, întrucât vom deveni, cu ardoare, propriii noştri admiratori. Mulţi dintre noi, după o asiduă practică yoga; sau îndelungă, profundă meditaţie, suntem în măsură să ne percepem frumuseţea autentică, datorită desprinderii de vechile poveri, în acest fel deschizându-ne drum, cu îndrăzneală şi invocând spiritul care îşi are sălaşul înlăuntrul fiinţei. Strălucita îmbinare dintre Spiritul Divin şi trupul omenesc este cea în care rezidă autentica frumuseţe.

starea_de_bine_la_pachet_doar-61-lei-pentru-un-pachet-complet-de-infrumusetare


Cu scopul de a rămâne în ambianţa fermecătoare a propriei frumuseţi, ne putem aşeza în preajmă imagini ce ne reflectă splendoarea — fotografii ale unui membru drag al familiei sau ale unui copil, înzestrat cu ochii noştri, purtând aceeaşi strălucire, în privire; statuete sau icoane – imagini sacre ale marilor învăţători ai omenirii, care sunt întruchipări ale Spiritului; sau, pur şi simplu, reprezentări ale propriei noastre persoane, ce ne surprind esenţa de o manieră unică, înlesnindu-ne percepţia de sine, într-o nouă lumină. Calea ideală de a rămâne în aura scânteietoare a propriei frumuseţi este de a ne scruta tezaurul sufletesc şi de a privi prin ochii adevărului, fiinţa umană pe care o zărim în oglindă, în fiecare zi.

astrograma completa

de Madisyn Taylor


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.