Începeţi de astăzi!


Fiecare zi ne oferă ocazia de a ne reîmprospăta determinarea şi de a-i declara Universului, că suntem pregătiţi pentru schimbare.Confucius-despre-schimbare

Una dintre cele mai dificile încercări, în viaţă, este experienţa de a fi prins într-o circumstanţă dezagreabilă, pe care dorim să o schimbăm. S-ar putea să fi răscolit cerul şi pământul, pentru a descoperi cum să facem o schimbare, şi chiar să fi renunţat, în cele din urmă. Cu toate acestea, fiecare zi ne oferă ocazia de a ne reînnoi decizia fermă, de a ne reîmprospăta determinarea şi de a-i declara Universului că suntem pregătiţi pentru schimbare. Putem chiar susţine că am făcut tot ceea ce ne-a stat în putinţă şi, cu toate acestea, nu am găsit o cale; şi, totodată, că suntem deschişi pentru a primi ajutor; de asemenea, că intenţionăm să ne continuăm demersurile, cu scopul de a materializa schimbarea. A face această declaraţie, atât Universului, cât şi nouă înşine, poate fi remediul ideal împotriva stagnării pe care o experimentăm. Şi se poate soluţiona astăzi. De fapt, chiar acum.

Arthur-Schopenhauer-citat

Este greu de pătruns, chiar privind retrospectiv, modul în care alegerile din trecut s-au cumulat, ducând la situaţia actuală; însă, poate fi o idee bună să analizăm atent povestea pe care ne-o spunem nouă înşine. Tendinţa de a ne considera înfrânţi ne va bloca, pe viitor, voinţa şi abilitatea de a învinge. Avem puterea de a schimba povestea pe care ne-o spunem, prin recunoaşterea faptului că, în trecut, am făcut tot posibilul, am dovedit multe calităţi pozitive şi ne-am bucurat de numeroase momente de graţie şi izbândă, pe calea înspre clipa prezentă. De asemenea, putem recunoaşte că am învăţat din experienţă – un fapt care ne va ajuta în alegerile curente. 

Cute-School-Children-Photo-5


Atunci când săvârşim o asemenea lucrare, referitor la modul în care ne percepem versiunea din trecut a Sinelui, dăm viitorului ocazia de a se baza pe autoevaluarea pozitivă a fiecăruia dintre noi. Această schimbare lăuntrică poate facilita închiderea şi părăsirea ciclului în care ne aflam anterior şi în care ne simţeam blocaţi. Acum, ne putem declara intenţiile Universului, ştiind că am înfăptuit lucrarea lăuntrică necesară pentru a materializa schimbarea. Permiteţi-i zilei de astăzi să fie definitorie pentru încheierea ciclurilor şi pentru pătrunderea pe o nouă cale existenţială, într-un nou mod de a fi.

de Madisyn Taylor

astrograma completa

Un gând despre „Începeţi de astăzi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.