Fiinţele umane şi Universul


Suntem, cu toții, înzestraţi 

cu abilitatea de a ne transpune visurile în viață.

Singura responsabilitate care ne revine 

este de a formula cererea 

şi de a porni la acţiune.

United-Stats-of-America-no-stress 

Majoritatea oamenilor nu conştientizează pe deplin că am fost dăruiţi, cu toţii, cu abilitatea de a ne crea viaţa, împreună cu Universul. Atât de mulţi dintre noi au fost învăţaţi să se mulţumească cu starea de fapt şi nu au fost încurajaţi nici măcar să viseze la o realitate magnifică, transcendentă. Dar speranţele şi visurile noastre sunt înseşi şoaptele Universului, care sădeşte, astfel, un germene; şi care ne îndrumă către actualizarea tuturor potenţialităţilor şi, totodată, înspre valorificarea înzestrărilor noastre. Universul doreşte, cu adevărat, să ne materializeze dorinţele tainice ale inimii; totuşi, ne revine responsabilitatea de a ne cunoaşte şi afirma esenţa visurilor, cu toate notele distinctive; şi de a adresa desluşit, răspicat, cererea aferentă.

creatorhand

A formula o cerere nu înseamnă a te ruga, cu insistenţă, sau a implora, dintr-o ruină interioară a pustietăţii, a lipsei, copleşit de sentimentul nevredniciei. În schimb, înseamnă a plasa o comandă — nu este nevoie nici să implorăm agentul de vânzări, cu scopul de a obţine obiectul dorit; nici să îi demonstrăm că suntem vrednici de a intra în posesia acestuia. Sarcina lui, prevăzută în fişa postului, este de a ne livra produsul; în acest scop, rolul nostru este de a plasa comanda. După ce ne vom fi conturat o viziune desluşită, precisă, a realităţii dorite, vom păşi, pur şi simplu, pe Tărâmul Primordial, Imuabil – al Păcii, Liniştii şi al tuturor posibilităţilor-în stare de germene, şi ne vom dezvălui dorinţele. Oricare ar fi metodele utilizate pentru a atinge starea de nemişcare, este esenţial să regăsim spaţiul sacru de dincolo de noianul gândurilor.

12-secrete-ale-oamenilor-fericiti

În acest spaţiu sacru, putem să ne dezvăluim intenţiile, încunoştiinţând energia pură a creaţiei. Prin precizarea, vizualizarea tuturor detaliilor, din toate perspectivele, inclusiv parfumul, savoarea, nuanţele; dar şi prin trăirea anticipată a sentimentelor aferente realităţii ce se prefigurează, ne proiectăm şi materializăm visurile, în conformitate cu propriile standarde şi precizări. Aidoma vălurelelor produse de azvârlirea unei pietricele într-un lac, undele create de gândurile noastre se propagă, cu repeziciune, din acest miraculos Tărâm Imuabil, producând reverberaţii, în lume, pentru a alinia şi orchestra toate detaliile necesare, cu scopul de a ne transpune dorinţele în viaţă. Înainte de a părăsi acest minunat spaţiu sacru, este bine să ne desprindem de orice ataşament faţă de roadele viitoare şi să ne exprimăm recunoştinţa. Prin săvârşirea acestui act cocreator, zi de zi, ne concentrăm gândurile şi energia, infuzându-le, totodată, cu esenţa care ne înlesneşte clădirea vieţii îndelung sperate şi visate.

6a00d83455da1469e201543863e4f1970c

de Madisyn Taylor

Un gând despre „Fiinţele umane şi Universul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.