Horoscop Pesti 2015


Horoscop Pesti 2015 –  general

pesti horos

Nazuintele si telurile tale nu mai pot ramane in stadiul viselor cu ochii deschisi, cerandu-si cu insistenta materializarea. Unele dintre ele se pot schimba radical, sub impactul noilor prioritati inspirate de treapta de evolutie personala pe care ai atins-o. Este de asteptat sa-fi faci noi prieteni, mai cu seama unii aflati in inalte pozitii sociale si profesionale, avand capacitatea sa isi puna in mod hotarator amprenta asupra destinului tau, dar trebuie sa distingi cu grija influentele benefice ori negative carora esti supus din cauza intovarasirii cu ei.  Ai ocazia sa actionezi conform idealurilor tale, folosindu-ti intensa intuitie si marea sensibilitate. Te poti deprinde sa te increzi in instinctele tale, constatand ca te sprijina in diverse situatii si incercari. Nu este exclus sa iti insusesti, la un moment dat, credinta ca viata in general, viata ta in particular, este guvernata de inalte si invizibile forte, ce sunt binevoitoare in cazul in care nu ne negam universul interior. Dimensiunea spirituala a existentei tinde sa te fascineze si sa iti daruiasca neasteptate revelatii.. Nu tanji dupa o lume perfecta, priveste realitatea in fata, asa cum este, si nu ceda dezamagirilor ori descurajarii. Impulsionat sa fii de ajutor oamenilor aflati la impas, poti cade in capcana de a te sacrifica pentru cineva incapabil sa iti aprecieze bunele intentii. Poti sa-i sprijini cu folos pe altii, atata vreme cat nu-ti pierzi din vedere identitatea si propriile obiective. Pari sa abordezi existenta cu responsabilitate, maturitate, sa iti invigorezi o filosofie de viata practica si eficienta, sa refuzi sa mai oscilezi intre idei contrare, ce iti pot ravasi focalizarea spre dezvoltarea ta personala. Nu mai esti dispus sa iti asumi riscuri, sa traiesti pe muchie de cutit intre certitudini si incertitudini. Interactionezi cu farmec si placere in societate, faci o buna impresie in diverse circumstante de viata, iar oamenii par a fi bucurosi sa fie alaturi de tine. Pari sa te pricepi sa faci compromisuri, sa mediezi cu succes conflictele dintre persoanele din preajma ta. Esuarea unor proiecte lipsite de realism iti poate furniza niste adevararuri amare, de care nu erai constient pana acum. De asemeni, pot apare dificultati in relatiile de parteneriat si tentative de inselaciune in cele financiare. La mijloc sunt niste influente trecatoare, asa ca nu te lasa descurajat, si astepta cu rabdare sa tragi niste invataminte din ele.

Horoscop Pesti 2015 – Horoscop dragoste

pesti

Din august 2015, Jupiter vesteste o perioada fericita in viata sentimentala. Poti sa te angajezi ferm cu seriozitate, intr-o legatura amoroasa, sa te muti impreuna cu partenerul tau, sa te logodesti sau chiar sa te casatoresti. Ai prilejul de a intalni un promitator tovaras de viata prin intermediul unui prieten sau a unei cunostiinte. In legaturile de cuplu deja consacrate, tinde sa se instaleze armonia si buna intelegere. Unii nativi din Pesti pot pune capat unei relatii, insa uneia nocive pentru ei, care le-a insemnat in mod negativ existenta si i-a adus in pragul exasperarii.

Horoscop Pesti 2015 – Horoscop bani si munca

picture-of-pisces-zodiac-sign-3

Este posibil sa nu te bucuri de stabilitate in privinta banilor, sa profiti de surprinzatoare castiguri, dar si de mai surprinzatoare pierderi. Poti sa-ti imbunatatesti vizibil situatia financiara pe cai ingenioase si neconventionale, pornind eventual de la un hobby. Pari sa nazuiesti sa iti faci propria afacere si sa te simti astfel mai liber din punct de vedere profesional.Daca ai o slujba sigura, dar care iti da senzatia ca esti intemnitat fizic ori psihic, daca ai un serviciu plictisitor si chiar sacaitor, poti fi strabatut de elanul de a te elibera, a te revolta si a ajunge la confruntari ireconciliabile cu sefii. In acelasi timp trebuie sa nu te lasi in voia impulsivitatii pe plan financiar, sa nu te lansezi in afaceri sau cheltuieli fara a-ti face niste calcule stricte mai inainte.

Horoscop Pesti 2015 – Horoscop sanatate

pisss

Poti face schimbari pozitive legate de tonusul tau fizic si mental, dar, fie ca este vorba despre diete, fie despre programe de fitness, consulta-ti mai intai medicul si nu te deda unor schimbari bruste si radicale ale stilului de viata. Mai cu seama in primele patru luni ale anului, Jupiter te poate ispiti totusi catre paguboase excese alimentare.

astrograma completa

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.