Horoscop Gemeni 2015


Horoscop Gemeni 2015 –  general

gemeni horo

Intre lunile aprilie si septembrie 2015, tranzitul retrograd al planetei Pluton poate marca moartea simbolica a unui aspect al vietii sau soartei tale, dar si sansa unei renasteri a sinelui. Uneori, acest aspect astral este asociat cu ispita de a te lasa in voia unor tendinte negative ale personalitatii tale, cu cedarea in fata zonei intunecate a sufletului tau. Tocmai de aceea, se impune un sporit autocontrol si o mai adanca constientizare a mesajelor transmise de subconstient. Desi iti poti face noi amici, este posibil, sa renunti la unii dintre ei, mai ales daca incearca sa-ti impuna limite, sa-ti ingradesca libertatea de miscare si nu reusesc sa-ti inteleaga ideile originale ori inovatoare.  Poti sa iti dezvaluiesti atitudinea gresita  si conformismul din relatii sau, din contra, sa te vezi nevoit sa renunti la unele ce s-au dovedit in mod constant a fi paguboase si lipsite de beneficii. In acelasi, chiar daca iti da batai de cap, interactiunea cu rivalii, competitorii sau dusmanii tai iti poate oferi niste utile lectii despre focalizare, perseverenta si chiar inaltime morala. Pari a avea tendinta de a fi mai putin egosit, de a-i intelege pe oameni, a avea mai multa rabdare cu ei si a-i ajuta atunci cand au nevoie. Treci printr-o perioada favorabila extinderii contactelor cu familia, rudele si prietenii, inchegarii unor noi relatii de amicitie ori asociere, trecerii cu brio peste niste testari ori examane. Optimismul care te caracterizeaza acum tinde sa iti puna in cale numeroase oportunitati. Cu toate ca pari a fi cat se poate de increzator in aptitudinile si resursele tale interioare, trebuie sa iti controlezi predispozitia de a fi arogant.

Horoscop Gemeni 2015 –  dragoste

026723-glossy-black-3d-button-icon-culture-astrology2-gemini

Autenticitatea atasamentului tau fata de fiinta iubita depinde de felul cum intelegi dorintele sale si pe ale ale tale insuti in ceea ce priveste intimitatea conexiunii voastre amoroase. Nu te feri sa discuti deschis cu partenerul tau despre dragoste. Pari a fi pus in situatia de a-ti testa relatia de cuplu, de a-ti pune intrebari despre stabilitatea si autenticitatea acesteia, despre felul cum reusesti sa fii responsabil fata de partenerul tau si sa te faci placut de el. Daca nativii singuri se pot angaja intr-o idila numai daca o fac cu seriozitate, cei aflati intr-o adevarata comuniune cu persoana iubita au ocazia de a-ti intari impartasirea afectiva.

Horoscop Gemeni 2015 –  bani si munca

gemini-zodiac-sign

Adeseori, se pare ca nu te poti baza pe banii ori ajutorul financiar al altora, fiind necesar sa te descurci de unul singur, numai prin eforturile si abilitatile tale. Este bine sa verifici cu rigurozitate domeniile in care iti investesti banii si persoanele care iti propun colaborari in afaceri. Uneori, in plan profesional, este mai bine sa te lasi in voia instinctelor tale decat sa analizezi totul la rece, in detaliu. De asemeni, este posibil sa fie nevoie sa dai dovada de o mare flexibilitate in cariera, sa nu te opui unor schimbari, ci sa te adaptezi lor si sa tragi cat mai multe foloase din ele. Desi poti fi foarte dezamagit de slujba ta, nu renunta inca la ea, intrucat iti va fi greu sa iti gasesti alta.

Horoscop Gemeni 2015 – Horoscop sanatate

Gemini-Zodiac-Logo-Wallpaper-High-Defintion

Din iunie pana  in august 2015, tranzitul retrograd al lui Saturn insista asupra starii tale de sanatate. Asta nu inseamna neaparat ca iti va crea sau iti va dezvalui mari probleme de sanatate, ci ca te va avertiza sa acorzi mai multa atentie trupului tau si sa fii mai grijuliu fata de obiceiurile daunatoare ce-ti pot afecta tonusul fizic si psihic.

astrograma completa

Un gând despre „Horoscop Gemeni 2015

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.