Horoscop Fecioara 2015


Horoscop Fecioara 2015 –  general

fecioara horos

Ti se pun la incercare seriozitatea, responsabilitatea si maturitatea in relatiile de dragoste si in cele cu copiii. Daca iti plac jocurile de noroc, ar fi cazul sa te infranezi sau chiar sa renunti . Mare atentie la excese, la posibilitatea de a deveni obsedat nu numai de jocuri, ci si de orice lucru care iti place ori te pasioneaza. Ai prilejul de a-ti invigora legaturile de prietenie sau de parteneriat, facandu-te sa constientizezi, sa intelegi problemele emotionale ale celor din jur si sa iti daruiesti timpul si energia sprijinirii unor oameni aflati intr-un impas.Poti sa te iluminezi asupra lumii tale interioare, sa te purifici si sa te transformi profund, dinaluntru catre afara. Este posibil sa ai de a face cu oameni inchistati de conformisme si prejudecati, incapabili sa se deschida spre noi idei si intiative. Ai prilejul sa te concentrezi cu folos asupra unor complicate chestiuni ale existentei, sa iti regandesti responsabilitatile fata de niste rude apropiate. Poti fi afectat de probleme tinand de o calatorie sau un mijloc de comunicare sau transport (telefon mobil, calculator, masina). Vestea cea mai buna din acest an este ca in august Jupiter paseste in Fecioara si prima ta casa, vestind un nou ciclu al evolutiei tale personale. Pari sa devii mult mai extrovertit, mai entuziast si mai energic, mai optimist si mai increzator in fortele tale. Ceea ce s-a petrecut in trecut isi pierde treptat din importanta si atentia tinde sa ti se indrepte spe viitor. Esti inclinat, pe buna dreptate, sa ai credinta in univers, in faptul ca, pana la urma, toate problemele tale isi vor gasi o rezolvare. Te simti cat se poate de bine in propria-ti piele, iar cei din preajma ta au predispozitia sa te accepte asa cum esti, fara sa te mai critice ori sa-ti caute nod in papura. Siguranta care te stapaneste ii face pe oameni sa se simta bine alaturi de tine si sa creada in tine, in potentialul tau. Atitudinea pozitiva pe care ti-o asumi iti inlesneste de fapt, intr-o mare masura, impresionante realizari. Este o perioada favorabila dezvoltarii personale, fixarii de noi si ambitioase obiective, transformarii in bine a look-ului tau, extinderii orizonturilor, aventurarii spre incitante experiente ale trairii si inchegarii unei stabile si promitatoare credinte de viata. Poti profita de oportunitati referitoare la studii, educatie si calatorii.

Horoscop Fecioara 2015 –  dragoste

zodiac sign virgo- vector illustration

Tranzitul lui Pluton mentine o atmosfera de seriozitate dar si de impartasire in relatiile de cuplu. Daca ai deja un partener, ai darul de a-ti adanci, intensifica simtamintele pentru el, dar te supune si riscului de a deveni obsedat de acesta. Daca esti singur, este posibil sa-ti doresti in 2015 sa te implici intr-o poveste de dragoste capabila sa sfideze timpul si lumea. Nu trebuie trecut cu vederea ca poti da nastere si unor extreme gelozii, unor batalii pentru castigarea suprematiei intr-o relatie de cuplu! Fecioarele singure se pot simti atrase de persoane idealiste, visatoare, spirituale, dar exista si posibilitatea sa se indragosteasca de cine nu trebuie, de cineva inaccesibil, inselator, sau lipsit de simtul realitatii.

Horoscop Fecioara 2015 –  bani si munca

Virgo-Horoscope-1

Ai potentialul de a pune la  dispozitie in sfera profesionala o sporita creativitate si capacitatea de a iti urma telurile strecurandu-te printre obstacolele puse in fata de birocratie si conventii. Infuzeaza-ti mai mult realism in relatiile de la serviciu, cumpaneste daca nu cumva cineva te foloseste si nu te lasa atras de promisiuni desarte legate de un nou job. La fel, in afaceri, trebuie sa fii mereu cu ochii in patru si sa te bazezi numai pe informatii si persoane demne de incredere. Prietenia, munca de echipa si ingeniozitatea iti sunt aliati de nadejde in sectorul financiar. Cu toate acestea, este de asteptat sa se produca niste surprinzatoare evenimente legate de veniturile tale, in special asociate cu banii impartasiti cu un partener (de afaceri), cu taxe, actiuni, mosteniri si imprumuturi. Este esential sa iti asiguri o independenta financiara, sa depinzi cat mai putin de altii din acest punct de vedere.

Horoscop Fecioara 2015 – Horoscop sanatate

virgo-zodiac-symbol

Cea dintai jumatate a anului pare a fi marcata de un tonus mental mai scazut, ce se poate rasfrange negativ asupra starii tale fizice. In aceste conditii, ar fi necesar sa-ti asiguri o dieta bogata in vitamine si sa iti exersezi trupul in cadrul unor cat mai regulate programe de intretinere. In cea de-a doua parte a anului 2015 se anticipeaza o treptata dar stabila revitalizare. Inceputl lui  august, pare a te predispune unor paguboase excese alimentare!

astrograma completa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.