Şoapta de taină a vocii lăuntrice


O copleşitoare frumuseţe şi o colosală putere lăuntrică ne învăluie, dacă dăm ascultare Vocii lăuntrice.Prayer_by_Bluwi 

Aţi constatat, cu siguranţă, că, dacă doriţi să vă adresaţi cuiva, într-o încăpere aglomerată, zgomotoasă, cel mai bine este să vă aplecaţi şi să-i şoptiţi încetişor la ureche. A striga, într-o încercare de a acoperi larma, nu face decât să vă vatăme gâtul şi să sporească haosul. În mod similar, acea voce tainică, lină, dinlăuntrul fiecăruia dintre noi, nici nu încearcă să concureze cu sporovăiala mentală a sinelui inferior, nici nu se străduieşte să acopere, să biruie vacarmul lumii exterioare. Dacă dorim să o auzim, orice s-ar petrece împrejurul nostru sau chiar în interiorul nostru, putem, în orice clipă, să ne acordăm la frecvenţa subtilă a vocii delicate de dincolo de tumultul lumii sau zbuciumul interior.

inner-self

De obicei, cu cât sunt mai stăruitoare vocile minţii, ale sinelui inferior – purtătoare ale unor mesaje care ne induc teamă, chiar panică, cu atât mai îndoielnică este sorgintea şi competenţa acestora. Ele pot constitui voci pe care le-am interiorizat – desprinse din copilărie sau preluate din cultură; şi, ca atare, nu conţin decât adevăruri distorsionate. Stăruinţa lor derivă din pierderea conexiunii cu Centrul Fiinţei noastre şi însuşi acest caracter persistent ne atrage atenţia. Vocea de taină, delicată, şoptită, cu menirea de a ne linişti, de a ne confirma că totul este, în esenţă, bine, ne aşază, încrezătoare, mesajul, la porţile conştienţei. La auzul şoaptei sale, vom şti, fără urmă de îndoială, că grăieşte adevărul. De obicei, după ce îi vom fi preluat mesajul, un simţământ intens de pace se aşterne peste întreaga noastră fiinţă; iar celelalte voci, sunete, ecouri, cândva suverane, se vor stinge în fundal, tot mai neînsemnate şi îndepărtate.

how_to_calm_inner_voice


Vom constata, poate, că însuşi modul nostru de comunicare cu lumea dimprejur va fi, treptat, transformat de siguranţa calmă a acestei voci. Nu ne vom mai complace în inutil taifas, ci vom întări conexiunea cu şoapta Adevărului, care îşi transmite mesajul, aidoma unei adieri de vânt ce înfioară, cu blândeţe, frunzele unui arbore. Pe măsură ce ne aliniem cu această încredere calmă, vom deveni, noi înşine, o extensie, o complinire, un crainic al şoaptei de pace şi iubire, ce va dărui o undă armonizatoare, lumii în tumult; ce va revărsa vibraţii mângâietoare, reconfortante, ale încrederii.

 

de Madisyn Taylor 


 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.