Crearea unui ritual nocturn


Ora de culcare poate constitui ocazia perfectă, pentru un ritual nocturn, de revărsare a Iubirii asupra lumii, şi de exprimare a recunoştinţei pentru ziua ce s-a scurs.Night flite_ 

La încheierea zilei, atunci când liniştea dulce, învăluitoare, a nopţii, ne îndeamnă blând la odihnă, ne găsim într-un punct de tranziţie: în spatele nostru se aşterne ziua care s-a scurs şi tot ce ni s-a ivit în cale; în faţa noastră, aurora este crainicul a tot ce va să vie. Chiar dacă mulţi dintre noi avem ritualuri de dimineaţă, care ne conectează cu Centrul Fiinţei noastre şi ne înlesnesc stabilirea intenţiilor, poate dorim să ne bucurăm, de asemenea, de magia şi puterea unui ritual nocturn. Ne rezervă un prilej minunat de apreciere a Sinelui, precum şi pentru actul sfânt de binecuvântare. Înainte de a vă lăsa cuprinşi de îmbrăţişarea odihnitoare a nopţii, puteţi revărsa recunoştinţă, compasiune şi energii vindecătoare asupra celui care aţi fost până în această clipă. De asemenea, puteţi radia Iubire şi energii scânteietoare, asupra celui ce veţi fi, în procesul devenirii.

littlegirlsleeping


Cu toată simplitatea sa, acest act sacru onorează Călătoria pe care aţi săvârşit-o până acum; deschizându-vă, totodată, superbelor potenţialităţi dinaintea voastră. Dacă participaţi, astfel, în mod conştient, la propria evoluţie, s-ar putea să constataţi o ameliorare a somnului; fiind învăluiţi, pe parcursul nopţii, de un simţământ dulce, profund, de încredere şi tihnă. Pe când vă odihniţi, vă puteţi abandona, delectându-vă, în aceste ore calme, sub semnul păcii; cunoscând că drumul parcurs până acum a fost valorificat şi apreciat, cu respect şi bunăvoinţă, iar calea ce vi se aşterne înainte se bucură de o primire călduroasă şi binecuvântări.

bigstock-Man-comfortably-sleeping-in-hi-15694625


Acest ritual de la ora de culcare vă învesteşte cu puterea de a desluşi semnificaţia propriului trecut, dar şi de a discerne semnele fericirii, în viitor. Rezervându-vă aceste momente aparte, în fiecare noapte, vă puteţi orienta pe calea evoluţiei şi dezvoltării personale. Prin ele, îi acordaţi trecutului locul care i se cuvine, deveniţi încrezători în viitor şi în forţele binevoitoare care veghează asupra acestuia; şi vă puteţi, pur şi simplu, destinde şi desfăta în îmbrăţişarea graţioasă a momentului prezent.

de Madisyn Taylor


 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.