„Formula magică”


imagesPrin acest articol am ales să vă transmit formula magică care face miracole celui care o aplică și creează în câmpul cuantic, prin efectul de undă, ceea ce creezi mental și apoi vei experimenta faptic.

Formula magică” – cum am denumit-o stând de vorbă cu o prietenă – conține următoarele cuvinte pe care le rostești mental:

 1.  „Iartă-mă ,
 2.  Te iert,
 3.  Te iubesc,
 4.  Mulțumesc”, după ce le-ai rostit îți imaginezi cum strângi persoana respectivă în brațe.

Recomand să realizați „Formula magică” seara la culcare sau dimineața la trezire cu acele persoane cu care aveți o neiertare, care v-au supărat, pe care v-ați supărat, care sunt din mediul intim, familial și nu sunteți pe aceeași frecvență, etc.

imagesCare este miracolul din spatele acestei formule. Așa cum știți noi suntem formați 0,000001% materie, adică corp fizic, iar restul de 99,999999% energie și informație (adică câmpul cuantic pe care l-am creat în jurul nostru prin credințe, trăiri, vorbe, fapte, etc.). Deci noi suntem în cea mai mare parte în acest câmp cuantic și acolo creăm realitatea pe care o vom experimenta într-un anumit timp, mai aproape sau mai departe în timpul liniar – în funcție de credința noastră.

Rostind și aplicând această formulă – a căror cuvinte sunt de o vibrație foarte înaltă – tu creezi la nivelul câmpului cuantic acea stare pe care vrei să o transmiți persoanei și acea îmbrățișare. Tu de fapt îmbrățișezi ființa persoanei, cu care la nivel intim ești unit, în câmpul cuantic universal.

Formula emisă astfel, face curățenie pe canalul vostru de comunicare cu persoana respectivă și șterge din corpul relațional acele holograme create din supărare, nemulțumire, ură, răzbunare, etc. Această curățenie o poți face doar tu și nu o terță persoană, deoarece tu ești creatorul acelei holograme, și fiecare creație se întoarce la creator. Făcând această curățenie nu mai energizezi acea hologramă și nu mai atragi pe frecvență specifică holograme asemănătoare ca energie și informație, și astfel te ridici pe un câmp cuantic ca frecvență superioară. Noi creăm acest câmp din interior, spre exterior.

Astfel fiecare cuvânt din această formulă realizează și creează următoarele în câmpul cuantic:

Când rostești Iartă-mă, înseamnă că tu accepți să faci armonie și pace cu persoana respectivă.

iarta-ma_1447

Veți întreba “dar dacă ea nu vrea?”.

Dacă ea nu vrea este problema ei nu a ta. Este necesar ca tu să înțelegi că dacă ai făcut primul pas vei șterge acele gânduri distructive de pe canalul vostru de comunicare, dinspre partea ta, iar ce vine apoi dinspre acea persoană nu te mai atinge, deoarece partea ta de canal este invadată de lumina iubirii divine.

Când rostești cuvântul Te iert, înseamnă că ai conștientizat și accepți că ce a fost a fost, trecutul nu-l poți întoarce în schimb poți îmbunătăți prezentul și viitorul cu emisii de frecvență înaltă. Realizezi că fiecare om face ce știe mai bine, iar un anumit comportament poate fi un efect al unei traume, al unei suferințe emoționale a persoanei respective. Mereu spun că un om care se comportă urât sau distructiv este un om în suferință emoțională, cu diverse traume înregistrate la nivelul sistemului limbic profund, și face ce poate ca să liniștească acea hiperactivitate cerebrală. Eu sunt convinsă că orice om care se cunoaște și este conștient de el, dacă ar realiza aceste lucruri nu și-ar mai arunca veninul afară spre ceilalți, pentru că prin fiecare gest sau faptă distructivă el de fapt crește veninul din interiorul lui și tot el este cel care stagnează, care suferă și care își va aduce în realitatea lui situații asemănătoare cu ce face la alții.

Atunci când emiți cuvântul Te iubesc, tu de fapt crești frecvența câmpurilor din jurul tău, astfel încât activezi și luminezi destul de mult holograma iubirii divine, a păcii, a armoniei, a echilibrului, a bucuriei și toate celelalte stări de derivă din iubire. Prin cuvântul te iubesc tu te conectezi la Sinele Divin al persoanei respective și îl urci pe frecvența ta, creată de sentimentul de iubire.te iubesc (3)

Atunci când emiți cuvântul Mulțumesc, tu de fapt emiți recunoștință pentru ce ai învățat lângă acea persoană, pentru că te-a ajutat să te cunoști pe tine, să te înțelepțești, să experimentezi ceva diferit să crești creațiile din câmpul cuantic. Asta înseamnă evoluție, împlinire, bucurie.

multumesc

După ce rostești mental pe concentrare cu deschidere și credință, îți imaginezi cum îmbrățișezi mental persoana. Atunci când o îmbrățișezi este ca și cum ești convins și sigur că ai realizat și emis toate aceste cuvinte. Prin actul îmbrățișării tu creezi în câmpul cuantic acea hologramă, iar în timp se va manifesta și în planul fizic, concret. Mulți clienți și cursanți de-ai mei au realizat acea îmbrățișare fizic, de la persoane care nu au făcut niciodată așa ceva. Este un miracol.

multumesc1Dați-vă voie să trăiți și să experimentați miracolul din spatele acestei formule magice.

Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță


 

http://bit.ly/2Cz43uZ

32 de gânduri despre „„Formula magică”

 1. Am incercat aceasta formula acum aproximativ un an in urma.V-as spune ca functioneaza dar…e prea putin spus.De fapt face infinit mai mult de atat,pur si simplu schimba o relatie in mod magic si perfect adaptat nevoilor voastre. Oricum, pentru sceptici:nu pierdeti nimic daca o testati,decat poate un minut din emisiunea tv inainte de somn,iar de castigat? Fiti curiosi si veti vedea!!!!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Am facut zeci de „vindecari” sau mai bine zis luari de durere, nu 100% cu aceasta asa zisa formula dar cu ceva asemanator. Stiind ca in corp se produce o ordonare a circuitului bioenergetic ,la fel ca si in structura moleculara a apei , am spus o rugaciune, cu mana pe locul bolnav, apoi am cerut Domnul sa-i ierte pacatele.Iarta Doamne pacatele-i.Si Domnul iarta asa cum a fost in stare sa ierte si pacatele cele mai incredibile.Bolile apar datorita pacatelor….( e prea lunga demonstrarea stiintifica, dar va asigur ca e adevarata)Si apoi am cerut vindecarea …. REZULTATE INCREDIBILE…

  Apreciat de 1 persoană

 3. Buna Seara,
  As dori sa stiu daca este nevoie sa repetam formula de mai multe ori,pentru aceeasi persoana la care ne gândim. De exemplu,inainte de culcare,zicem de 2-3 ori,gandindu-ne la o persoana sau e de ajuns odata??

  Apreciat de 1 persoană

 4. functioneazà functioneazà… incercati si và ve-ti convinge.Doar cà eu o stiam asa: Imi pare ràu, te rog sa mà ierti, multumesc si te iubesc. Folositi-o si fatà de Dumnezeu, Ingeri, pàrinti, etc.Nu poti sa spui càtre ei ‘te iert’. Pàrerea mea

  Apreciat de 1 persoană

 5. te astepti de la o creatura cu valente spirituale sa precizeze sursa inspiratiei sale
  aici nu numai ca nu vorba de asa ceva, dar se si sugereaza ca este productie proprie
  statistic vorbind, e normal ca existati
  intr un alt plan, imi pare rau pt dvs.
  aveti toata compasiunea mea

  Apreciază

 6. „Maica iubita,Sf Fecioara din Juquila
  Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe
  Viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
  Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna
  Nu ne abandona!
  Maica iubita protejeaza pelerinii
  Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre
  Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
  Si painea care le-a fost luata da-le-o inapoi!
  Fii langa noi toata viata noastra si
  Elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin!
  Iti multumim Fecioara din Juquila pentru toate favorurile primite. Amin!”
  Apoi de 9 ori se spune ” Bucura-te Marie”

  „Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine
  Binecuvantata esti tu intre femei
  Si binecuvantat este rodul pantecelui tau Isus
  Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu
  Roaga-te pentru noi pacatosii
  Aacum si in ceasul mortii noastre. Amin!”

  Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rand, aprinzand o lumanare alba. In a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora. Pune 3 dorinte- una de bani si 2 imposibile-ele se vor indeplini chiar daca nu iti vine sa crezi. Sa va fie de ajutor!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.