Portalul clipei de ACUM


stressNe minunăm, pur şi simplu, de multitudinea ocupaţiilor, precum şi de modurile variate şi diferite, în care fiinţele umane îşi petrec timpul, îşi investesc energia şi cărora le acordă atenţie.

În realitatea fizică, scopul lor ar trebui să fie înţelegerea, administrarea şi convertirea energiei de natură densă şi limitativă, precum şi oferirea darului celei mai pure conştiinţe.

Majoritatea fiinţelor umane îşi îndeplinesc îndatoririle şi activităţile, în absenţă, din punct de vedere mental, fără implicare în lucrarea înfăptuită. Se gândesc la cu totul altceva. Mintea lor peregrinează în trecut şi viitor. Ele rămân rareori pe deplin prezente în ACUM.
Acest lucru este valabil mai ales în cazul îndatoririlor lumeşti, cu un caracter repetitiv, zi de zi. Sarcina este îndeplinită prin intermediul unui comportament reflex, iar fiinţele umane nu sunt pe deplin conştiente de calitatea energiei sau de vreo diferenţă, în cadrul reţelei sau al câmpului. Prin lipsa implicării depline în ACUM, ele nu oferă clipei, darul conştiinţei lor de Lumină.

BrainMajoritatea fiinţelor umane s-au stabilizat la nivelul activităţilor minţii. Îi acordă minţii libertate totală asupra programului unei zile şi asupra energiei care circulă prin trup. Sunt risipitoare, în ceea ce priveşte energia transformaţională divină ce le este dăruită, cu fiecare inspiraţie şi, totodată, nu sunt conştiente de puterile cu care au fost înzestrate, de înnobilare şi transpunere a tuturor activităţilor pe un nivel superior.Ele îndeplinesc sarcină după sarcină, în virtutea datoriei, în absenţa desăvârşită a oricărui simţământ sau a conexiunii la nivelul inimii.

A venit timpul să conştientizaţi profund că tot ceea ce făptuiţi în existenţa de zi cu zi, afectează matricea universală. Repetăm: tot ceea ce săvârşiţi influenţează matricea.

Sarcina aparent banală de aruncare a gunoiului poate constitui un moment de miraculoasă, providenţială prefacere, atât pentru voi, cât şi pentru reţeaua energetică, dacă sunteţi întru totul prezenţi în activitate. Puteţi infuza gunoiul cu Lumină, astfel încât, oriunde ajunge, sublimează şi transmută energia tuturor lucrurilor şi fiinţelor cu care intră în contact.

Soul_Free_Zen_Living_Chicago_Now_MalinowskiAsumaţi-vă conştienţa sacră că deţineţi puterea de a infuza vibraţii cosmice transformatoare, în vibraţiile scăzute şi nocive, în fiecare clipă. Deprindeţi-vă să revărsaţi această minunată, uluitoare Lumină divină, în tot ceea ce realizaţi. Cu cât mai frecvent şi mai intens vă orientaţi conştiinţa înspre ACUM, statornicindu-vă pe frecvenţa inimii, cu atât mai repede se va transfigura realitatea voastră.

Zăbovirea în trecut şi proiectarea în viitor sunt cele care vă împiedică să dansaţi în ACUM.

Clipa de ACUM este un izvor al puterii. Clipa de ACUM este un sălaş al echilibrului sacru. Clipa de ACUM este aievea un portal pur şi activ, consacrat manifestării, transpunerii în realitate.

Cu adevărat, acesta este secretul. . . în toate activităţile, proiectele şi îndatoririle lumeşti, deprindeţi-vă să oferiţi clipei, darul deplinei conştiinţe.

tumblr_lsqd583Tdr1qbhetko1_500Îngăduiţi tuturor simţurilor să se implice: îmbinaţi privelişti, miresme, texturi. Va veni şi vremea în care veţi dansa cu fiecare ACUM, în care veţi conştientiza calitatea diafană, subtilă, superioară, a fiinţării totale în momentul prezent.
Magia, feeria devin realitate; de asemenea, sunt trezite puterile alchimice, în cazul fiecărei fiinţe umane stelare ce se deprinde să plutească, în mod conştient, pe unda de energie care creează fiecare ACUM. Este o artă, un joc şi, totodată, o invitaţie.

În decursul zilei de astăzi, pe când vă îndepliniţi îndatoririle lumeşti, străduiţi-vă să ancoraţi energia divină, în clipă. Reveniţi la practica sacră a conştienţei depline. Recurgeţi la tehnica sacră de transcendere a gândurilor rutiniere şi neînsemnate ce rulează activităţile inconştiente, şi fiinţaţi pe deplin în momentul prezent.

heart_light_1Locul de pornire este centrul inimii. Atunci când vă statorniciţi conştienţa în inimă, veţi sălăşlui, în mod firesc, în ACUM.

Mintea este cea care preferă să se joace pe tărâmurile trecutului şi viitorului. Mintea este cea care zăboveşte în jocul ce-ar fi dacă şi numai dacă, al regretelor şi amărăciunii. Tot ea este cea care întreţine frică şi ură. Iar programele minţii sunt cele care ferecă fiinţele umane stelare multidimensionale, în iluzia mărginirii. Serviciul divin, ajutorul şi darul suprem, magnific, grandios, pe care îl puteţi oferi celorlalţi, e deplina voastră prezenţă divină. Este deplina voastră prezenţă divină în ACUM.

Timpul nu există! Timpul face parte din holojoc, din iluzie, şi este o funcţie a minţii. Timpul vă zăvorăşte în exteriorul clipei de ACUM.

Prin actul fiinţării în ACUM, transcendeţi iluzia timpului. Această artă se învaţă şi se realizează cu o naturaleţe mai presus de închipuire. Amintiţi-vă orice experienţă în care aţi simţit bucurie desăvârşită şi recunoştinţă covârşitoare, întrucât, în acele momente de grație, aţi fost pe deplin în ACUM.Oferiţi fiecărei clipe, darul conştiinţei depline şi veţi fi învăluiţi în bucurie şi recunoştinţă.

Această bucurie şi gratitudine vor izvorî năvalnic din inima voastră sacră şi vor radia către Tot şi toate. Astfel, fiecare activitate şi orice reuniune vor fi elevate şi transpuse în tărâmul Luminii şi Iubirii. Veţi începe să fiinţaţi în portalul alchimic sacru al clipei de ACUM.

sursa-net

Un gând despre „Portalul clipei de ACUM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.