Plutire conştientă în fluxul divin


23 09 2013 - 1 (1)Puteţi observa şoimii care planează deasupra pajiştii. Ei se strecoară în fluxul curenţilor de aer şi sunt purtaţi în înălţimi, numai cu o mişcare uşoară din aripi. Ego-ul uman este cel care a fost programat să se zbuciume, să se abată de la cursul firesc, să piardă concentrarea, intenţiile şi pasiunea inerente fiinţei.

Scopul suprem şi încununarea strădaniilor, pentru fiinţele umane stelare trezite, este cunoaşterea, certitudinea că există un flux divin, aidoma aripilor vântului, în care toate lucrurile se extind, cu uşurinţă şi graţie. Aveţi chiar şi un termen pentru această manifestare; poartă denumirea de miracol.

Un miracol este considerat a fi supranatural, un fenomen mirabil şi o raritate.

imagesAtunci când şoimul planează, fără efort, pe curenţii de aer, el nu socoteşte acest fapt ca un miracol; îl priveşte drept înţelepciune. Ştie că el este aidoma fluxului de energie, e una cu el şi pluteşte pe aripile lui.

Aripile vântului sunt create de vibraţiile oferite matricei. Atunci când oamenii menţin o frecvenţă a bucuriei, recunoştinţei şi aprecierii, ei avansează prin viaţă fără efort. Asemenea şoimului care planează.

Conștiința Universului este încântată să materializeze rezultate şi să vă ofere roade, în moduri minunate şi pe căi miraculoase. În acel spaţiu, o intenţie clară se cristalizează şi devine manifestă în cel mai rapid şi simplu mod.

Dacă vă zbateţi şi depuneţi eforturi pentru orice, opriţi-vă şi resetaţi-vă vibraţiile pe care le transmiteţi câmpului. Monitorizaţi-vă în mod conştient gândurile, simţămintele şi proiecţiile.

sursa-net

Un gând despre „Plutire conştientă în fluxul divin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.