Emoţiile sunt frecvenţe vibratorii


dyabs8Ceea ce i se întâmplă, cu adevărat, conştiinţei de masă de pe planeta , este că minţile şi inimile tuturor sunt scăldate într-o energie siderală, fără precedent, revărsată din galaxie, din soare, lună şi stele.

Această energie activează codurile genetice din ADN, dându-le oamenilor imboldul de a se trezi din somnul inconştienţei şi de a-şi asuma pe deplin magnificenţa, ca fiinţe capabile de a transmuta vibraţiile dense ale fricii, atât la nivel individual, cât şi colectiv.
Este important ca fiecare fiinţă să lucreze cu sine; să se înalţe şi să se învăluie în vibraţii emoţionale subtile, să tindă spre simţăminte de bucurie, recunoştinţă şi apreciere. Aceste emoţii vor fi pontonul vieţii voastre, precum şi amortizorul, pavăza voastră, asigurându-vă protecţia în timpurile ce se apropie.

Vă îndemnăm, indiferent de ceea ce – repetăm: indiferent de ceea ce se petrece în lumea exterioară, să aveţi înţelepciunea de a menţine o stare de spirit a deschiderii şi a expansiunii.

light body2Emoţiile de bucurie, recunoştinţă şi apreciere vor diminua impactul lumii exterioare şi vă vor proteja. Vă vor înălţa deasupra evenimentelor în curs de desfăşurare pe planetă. Menţinerea unei frecvenţe vibratorii elevate este secretul reconectării, la care va trebui să se ralieze şi ceilalţi, la rândul lor.

Planeta  trece printr-un salt evolutiv, iar vechea energie – vibraţiile dense şi grosiere ale fricii, mâniei şi neputinţei – este împinsă la suprafaţă, în orice situaţie, atât la nivel individual, cât şi colectiv.

Mind-bodyConnectionŢineţi minte, nimeni nu este răspunzător pentru ceea ce simţiţi. Vouă vă revine această responsabilitate, în calitate de agenţi divini ai schimbării. Fiecare individ poartă răspunderea pentru emoţiile pe care le oferă colectivităţii, Întregului. Faceţi tot posibilul pentru a vă sublima simţămintele, câte o vibraţie, o frecvenţă, un gând şi o emoţie, pe rând.

Atunci când emiteţi un câmp energetic al bucuriei, recunoştinţei şi aprecierii, sunteţi deschişi călăuzirii divine lăuntrice. Vibraţi la o frecvenţă superioară, pură, ce este mai presus de haosul dimprejur şi îi veţi inspira şi pe ceilalţi să rezoneze şi să se ralieze frecvenţei voastre.

sursa-net

3 gânduri despre „Emoţiile sunt frecvenţe vibratorii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.