Frica


frica_10442000Atunci când fiinţele umane simt frică, ele … se prăbuşesc pe un nivel de unde acţionează în mod inconştient, instinctiv.

Această emoţie este cea care înlesneşte manipularea oamenilor, fie că este vorba despre teama de dentist sau frica de moarte ori spaima suscitată, evocată de ştirile de seară. Acea stare de inconştienţă … acea stare mentală propice acţionării în mod reflex, este caracteristică marii mase a populaţiei, din punct de vedere vibratoriu. Frica este cheia care activează tipare dezechilibrate şi inconştiente.

curajos-cel-ce-nu-are-frica-care-stie-sa-si-invinga-frica-sa-600x317Observaţi că, atunci când vă temeţi, deveniţi neputincioşi. Sunteţi uşor de manipulat. Vă deconectaţi de la Sursă. Veţi fi căzut pradă tiparelor inconştiente de comportament. Frica este cheia care a descuiat acea uşă. Tot ea vă declanşează starea de nesiguranţă. Fiţi extrem de sârguincioşi … elevaţi-vă continuu nivelul de conştienţă … urmăriţi îndeaproape care anume experienţe … trăiri … gânduri … imagini … cuvinte vă declanşează propriile temeri.

Citat-PlatonFiţi conştienţi de căile pe care deviaţi simţămintele de frică … modalităţile în care vă distrageţi atenţia … constataţi instrumentele cu care v-aţi deprins, pentru a ţine simţămintele de teamă sau vibraţiile lor aferente, la distanţă de raza conştienţei voastre.

Atunci când teama este emoţia specifică momentului … înhăţaţi-o, înainte să se ascundă … demascaţi-o … exprimaţi-o şi iubiţi-o necondiţionat; astfel, o veţi elibera. Teama vă împiedică să rămâneţi în ACUM.

Citat-Rabindranath-Tagore1Aşadar, atunci când discerneţi simţăminte de frică … dezactivaţi-le. Puteţi recurge la instrumente precum sunetele tămăduitoare, eliberatoare … la tehnici de exprimare … împărtăşire … explorare a motivelor instalării spaimei. De unde provine? Cât timp aţi tăinuit-o? Puteţi trata temerile cu dragoste, în mod conştient şi, pe parcursul acestui proces, vă veţi deschide faţă de voi înşivă … faţă de ceilalţi. Vă veți intensifica şi stabiliza conexiunea cu Sursa.

Sursa-net

Un gând despre „Frica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.