Dependenţele emoţionale


s560x316_dependentaToată lumea are propriul set de programe subconştiente, prin care reacţionează în mod automat la evenimentele din viaţă.

Examinaţi-vă atent existenţa şi întrebaţi-vă de care anume emoţie sau comportament sunteţi dependenţi. Aţi dezvoltat un ataşament faţă de dramatizare? Jucaţi cumva rolul de victimă sau de martir? Sunteţi subordonaţi unei mentalităţi sau unei stări de spirit, conform căreia nimic nu funcţionează? Sunteţi tributari limitărilor financiare?
Observaţi, fără a judeca, fiecare latură a realităţii voastre. Luaţi un aspect al existenţei voastre şi contemplaţi-i tiparul, dintr-o perspectivă luminată de intenţia de a-l înţelege şi elibera. În cazul în care prezintă o dependenţă emoţională, întrebaţi-vă în ce ar consta aceasta. Totodată, fiţi ferm convinşi că, în şi prin însuşi actul de a întreba, vi se va revela şi răspunsul.

images-48O dată ce vă veţi fi identificat dependenţele disfuncţionale, modificarea tiparului, cu fiecare ocazie, nu depinde decât de intenţie şi este un act de celebrare. Devine un joc conştient şi amuzant al descoperirii şi expansiunii. Trăim vremuri de mari prefaceri, asemenea unor importante catalizatoare, în care aceste răspunsuri automate pot fi identificate, deconectate şi anulate.

Toate fiinţele umane multidimensionale sunt invitate să-şi asume conştienţa asupra a cine sunt ele, precum şi serviciul divin, misiunea nobilă pe care o pot oferi dintru Sinele lor Suprem, magnific.

bandaidExaminați provocările ce sunt atrase în propria voastră existență. Aceste provocări sau, mai degrabă, oportunități, sunt cel mai prețios cadou, în ele rezidă secretul şi ele constituie cheia, piesa de puzzle, pentru a descifra tiparele şi programele disfuncţionale. Cu o intenţie precis formulată şi în urma observării sinelui inferior, a ego-ului, discerneţi şi recunoaşteţi tiparele limitatoare. Să fie oare sănătatea, bogăţiile materiale, fericirea sau bucuria, acel aspect pe care îl mărginiţi şi prejudiciaţi?

happiness_0Fiţi blânzi, pe parcursul acestei cercetări. Cereţi susţinere din partea conştienţei voastre multidimensionale; fiţi încredinţaţi că vi se oferă sprijin în procesul de purificare, de eliberare a acestor limitări, precum şi în actul de restabilire, de repunere în drepturi a magnificenţei voastre cosmice de netăgăduit.

Sunteţi una cu ţesătura energetică a omenirii şi cu Universul. Atunci când vindecaţi sau transmutaţi un tipar energetic din propriile circuite, această prefacere se răsfrânge asupra întregii matrice. Sunteţi, fiecare in parte, un transformator.

sursa-net

Un gând despre „Dependenţele emoţionale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.