Toate dimensiunile vă sunt accesibile


1342295374consciousness3_1Fiinţarea sub formă umană este numai un aspect a Cine Sunteţi. În calitate de fiinţă corporală, concentrată asupra … celei de-a treia dimensiuni, vi se pare că e tot ceea ce este. Dă impresia realităţii; totuşi, este numai o perspectivă a aspectelor multidimensionale care constituie ceea ce o fiinţă umană / făptură vie este cu adevărat. Fiece dimensiune vă este accesibilă, în orice clipă. Fiecare rezonează la o frecvenţă diferită. Pe măsură ce tot mai multe fiinţe devin conştiente, aceste alte realităţi /dimensiuni încep să transpară. 

dezvoltare-personala-personal-development-timetvro-constiintaVenerabilii şi înţelepţii voştri v-au vorbit cu toţii de abilitatea de a trece de la …. o stare de conştienţă, la alta. V-au oferit sugestii pentru rugăciune, meditaţie, post. Şamanii şi misticii v-au oferit ierburi cu efect psihedelic,  precum şi ceremonii, prin dans şi tobe, pentru a determina un salt la un nivel superior al conştiinţei …. Toate aceste sugestii şi tehnici au scopul însemnat de a vă eleva conştienţa, astfel încât să înțelegeți că lumea pe care o vedeți cu ochii fizici reprezintă numai o perspectivă mărginită asupra Întregului.

Amintiţi-vă că sunteţi o conştiinţă şi un aspect ale Minţii Divine. Sunteți multidimensionali, în natură şi funcţii. Modul în care se manifestă aspectul multidimensional, reprezentat de voi înşivă depinde de sistemele voastre de credinţă, de conştienţa voastră extinsă, precum şi de deschiderea faţă de toate posibilităţile.

sursa-net

Un gând despre „Toate dimensiunile vă sunt accesibile

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.