TU, CEL ULUITOR- THE AMAZING YOU


 

Editura FOR YOU impreuna cu Dr. Dragos Bratasanu, fondatorul SuccessEngineer.org – va ofera gratuit, pentru prima data in Romania, filmul de spiritualitate si dezvoltare personala THE AMAZING YOU. Acest proiect este o calatorie fascinanta de explorare interioara – o calatorie catre implinire, succes personal si autentic, impreuna cu Gregg Braden, lideri de la NASA, fondatorul Angry Birds si staruri rock.
  • „Un film incredibil si frumos, care reflecta o realitate importanta a vietilor noastre”– Gregg Braden, New York Times 
 
  • Care sunt secretele de gandire din spatele celor mai mari proiecte de la NASA si cum le putem aplica in viata noastra pentru a ne dezvolta mintea si extinde inima catre noi posibilitati?
  • Care este viziunea despre succes a liderului care a construit telescopul Hubble, cel mai mare proiect stiintific al NASA si cum putem integra aceasta viziune in vietile noastre pentru a fi mai linistiti si mai fericiti?
  • Care este modelul de gandire al producatorilor Angry Birds, model ce le-a permis sa dezvolte unul dintre cele mai mari branduri din istorie si cum putem adopta aceasta gandire in proiectele noastre?
  • Care este secretul personal al unuia dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, chitarist care a inspirat generatii intregi prin muzica lui?
  • Care este puterea pe care o avem in interiorul nostru ca oameni si care sunt tehnologiile interioare prin care noi putem sa ne cream o viata plina de sens si de succes personal si autentic?
„Este un exemplu excelent de gandire si creatie” 
– Prof. Scott Hubbard, Stanford University, Directorul Programului NASA MARS. Profesorul Hubbard a condus programul NASA, care a trimis cu succes pe Marte, robotii Spirit, Opportunity si Curiosity. 
 
„Este superb, iubesc acest film! Proiectul acesta va deschide mintea si inima multor oameni catre o lume de posibilitati incredibile care ii asteapta!”
– Dr. Robert Richards, Co-fondatorul Singularity University

DESPRE PRODUCATOR 
Producatorul filmului este Dr. Dragos Bratasanu, fondatorul companiei Success Engineering www.SuccessEngineer.org. Dragos este cercetator in domeniul aerospatial premiat international si expert in managementul riscului social in organizatii. Pentru cercetarile si inovatiile in domeniu a primit diverse premii de la organizatii din SUA, Canada, Europa si Australia. A organizat singur doua expeditii in Antarctica si la Polul Nord, si a fost inginerul primei misiuni de simulare a vietii pe Marte la o baza din SUA, impreuna cu Agentia Spatiala Romana. Ca speaker, a fost pe scena pe 5 continente.
 
Compania sa ofera la nivel global solutii pentru managementul riscului social in organizatii. Portofoliul de servicii include si programul oficial al NASA pentru managementul riscului social in echipe tehnice. Sistemul acesta a redus riscul, pierderile tehnice si financiare si a crescut performanta a peste 2000 de echipe NASA si din sectorul privat inclusiv echipele de management responsabile pentru cele mai dificile si complexe proiecte programul Space Shuttle, International Space Station si noul Space Launch System, programul NASA care va duce oamenii inapoi pe luna si mai departe pe Marte. Pagina web oficiala este www.SuccessEngineer.org
 
CONTACT – Pentru interviuri, intrebari si orice fel de idei si sugestii va rugam sa ne contactati la adresa de mai jos. Va stam cu drag la disponzitie. Anca Turtica, turti@successengineer.org

Un gând despre „TU, CEL ULUITOR- THE AMAZING YOU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.