Spaţiul sacru al inimii


inteligenta-emotionalaInteligenţa inimii este cea care ii oferă omenirii vindecare deplină şi totodată conexiune stabilă, durabilă, cu dimensiunile şi stelele. Vă adresăm, de o vreme, chemarea de a reveni în spaţiul sacru al inimii şi de a radia iubire şi apreciere înspre realitatea voastră. Procesul alchimic de transformare se produce chiar înlăuntrul inimii sacre. 

Vă povăţuim şi vă acordăm sprijin pentru a vă purifica sălaşul inimii, din punct de vedere energetic şi emoţional.  Şlefuiţi-l până dobândeşte strălucire, primeniţi-i aerul, şi începeţi să vieţuiţi acolo. Dacă inima este împovărată de emoţiile specifice vechii energii, ale durerii, mâhnirii, neîncrederii, atunci conexiunea intensă, deplină, cu Divinul este distorsionată. Atunci când inima este închisă din punct de vedere energetic, faţă de ceilalţi, este de asemenea închisă faţă de Divinitate. E timpul ca omenirea să îşi vindece inima rănită.  Illustration of electrical activity of the human heartInteligenţa inimii este cea care vă va călăuzi şi vă va însufleţi în toate acţiunile pe care le veţi întreprinde. Deprindeţi-vă să-i cereţi sfat inimii, înainte de a chibzui, de a vă consulta mintea. Statorniciţi-vă în obiceiul de stabili o punte de legătură şi de a îmbina inteligenţa inimii, cu inteligenţa minţii. A radia iubire necondiţionată, bucurie, recunoştinţă şi apreciere să vă fie o profesie de credinţă, izvorâtă din inimă şi nu exercitată din minte. Îngăduiţi-vă să vizualizaţi spaţiul sacru al inimii voastre, cu atributele vastităţii, imensităţii, expansiunii şi expansivităţii, ca un întreg. Este veriga voastră către reţeaua cosmică. Este calea de întoarcere Acasă.

Atunci când rămâneţi în clipa prezentă, păstrându-vă conştienţa întru propria magnificenţă, menţinând o perspectivă luminată de bucurie, recunoştinţă şi apreciere, asupra evenimentelor exterioare, se păstrează totodată un flux energetic constant. Se menţine de asemenea conexiunea stabilă la matricea supremă, la ţesătura divină, în cadrul căreia toate sunt cu putinţă. Această matrice supremă este accesibilă prin portalul inimii.

maternFiinţele umane sunt transformatoare multidimensionale, ale frecvenţelor vibratorii grosiere. Majoritatea oamenilor şi-au ferecat portalul inimii. Au trăit cândva durere emoţională, pierderea iubirii, trădare şi respingere.  Acum le revine misiunea de a transforma aceste frecvenţe, în daruri oferite colectivităţii.


Mai înainte de toate, fiecare fiinţă umană trebuie să îşi transforme propriile frecvenţe vibratorii mohorâte, dense, scăzute. Fiecăruia îi revine sarcina de a converti, de a eleva frecvenţele aferente durerii, pierderii iubirii, trădării şi respingerii, ce îşi poartă ecoul înlăuntrul câmpului energetic al inimii. 

Odată ce portalul inimii a fost purificat de orice durere, fie reală, fie imaginară, devine un transformator de mare putere, ce poate fi consacrat serviciului divin şi activităţii în slujba Întregului, de transformare a frecvenţelor joase şi lente, ale fricii, urii, prejudecăţilor şi inerţiei, care vibrează în sânul colectivităţii. 

3-Care2-Heart-Intelligence-Spiritual-Physical_443x267-webUn exerciţiu spiritual, oferit odinioară de unul dintre înţelepţii voştri, consta în actul de a inspira înlăuntrul inimii suferinţa lumii şi de a o expira, transmutată. Este o practică alchimică de mare putere. O altă practică alchimică de succes presupune revărsarea bucuriei, recunoştinţei şi aprecierii în fiecare ACUM. Este esenţial ca fiecare fiinţă umană să îşi asume magnificul drept de proprietate asupra propriei suveranităţi multidimensionale.  

sursa -net

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.