Frecvenţe Înalte


images (1)Sunteţi un Convertor întru Frecvenţe Înalte, Sunteţi un Purificator întru Înălţare Fiinţele umane  intră în contact  unele cu altele, pe baza fenomenului de rezonanţă şi frecvenţă similară.
Aşadar, vă puteţi examina experienţele de viaţă, observând ce rezultate au decurs din tiparele vibraţionale pe care le-aţi oferit. Analizaţi-vă trecutul. Am putea adăuga: nu recurgeţi la judecată; observaţi, pur şi simplu, trăirile, tiparele, oamenii pe care i-aţi atras, locurile de muncă pe care le-aţi obţinut, de asemenea modul de desfăşurare, uneori dureros şi dificil, alteori agreabil, al experienţelor voastre de viaţă.

ajaOdată ce v-aţi scrutat viaţa din acest  loc neutru, veţi recunoaşte tipare recursive, obişnuinţe, precum şi realităţi repetitive pe care le generaţi, atrageţi și materializaţi, în continuare.

Această cunoaştere este puterea voastră. Acum puteţi începe să oferiţi o frecvenţă diferită, simţăminte alese şi gânduri elevate.  De fiecare dată când progresați, deplasându-vă în mod conştient înspre un nou tipar, înspre o modalitate distinctă de a simţi şi de a gândi, voi atrageţi, invocaţi şi cristalizaţi un rezultat diferit.

Amintiţi-vă că acesta este un holojoc şi o hologramă, iar cine sunteţi,  esenţa voastră, este un creator magnific, puternic. Sunteţi un transformator de frecvenţe energetice. Sunteţi un purificator întru înălţare.

Această planetă Pământ este împovărată de energii dense, distorsionate. Sunteţi aici pentru a vă juca şi a împărtăşi propria bucurie, recunoştinţă şi apreciere în cadrul acestui holojoc și al acestei holograme. Transformarea cosmică se produce chiar în acest fel, o vibraţie vindecătoare sinceră, care rezonează în inimi, una după alta.

sursa-net

2 gânduri despre „Frecvenţe Înalte

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.