Emoţiile sunt o frecvenţă


14-8past8Starea emoțională a ființei umane este mult mai importantă decât vi s-a spus. Emoțiile sunt o frecvență, o vibrație. Ele asigură interacțiunea și constituie interfața cu realitatea voastră; sunt totodată punctul vostru de atracție. Reprezintă, de asemenea, repere – indicatoarele voastre de direcţie, precum şi hărţile, foile de parcurs … Frumuseţea, dar şi complexitatea însăşi, răzbat din întregul pe care îl numiţi trup/minte/emoţii/spirit. 

Atunci când o persoană este temătoare, înfricoşată, supărată, mânioasă sau îngrijorată, vibraţiile – mesajele pe care trupul le primeşte – sunt contradictorii … Activitatea organelor şi a muşchilor intră într-o stare de tulburare, panică. Trupul este în alertă, se separă de întreg. Atunci când vibraţi la frecvenţele subtile ale bucuriei, iubirii, aprecierii şi recunoştinţei … toate sistemele se află într-o stare de conştienţă înalt vibratorie: relaxare, însufleţire, armonie, creativitate. Un flux energetic conectează toţi atomii, celulele, precum şi stelele însele.

emotions1Dimpotrivă, atunci când trăiţi teamă, supărare, mânie sau frustrare, totul dinlăuntrul trupului/minţii se contractă. Celulele … organele sunt scăldate în hormonii de stres. Vă aflaţi pe un nivel de fiinţare al separării, cu sistemele de protecţie în alertă. Fiinţa este ferecată, zăvorâtă; vibraţiile sunt mohorâte şi grosiere. Este important ca fiinţele să lucreze cu ele însele – întru elevarea la vibraţiile emoţionale subtile, întru atingerea simţămintelor de bucurie, recunoştinţă şi apreciere. Aceste emoţii vor fi pontonul vieţii voastre, pavăza voastră, în vremurile ce se apropie.

Iată darul nostru, în această zi: Când trăiţi o emoţie sau nutriţi un gând, adresaţi-vă vouă înşivă, următoarea întrebare: „Este oare această energie dătătoare de viaţă, ce care susţine procesul vieţii; ori, dimpotrivă, acest gând sau această emoţie nu cumva îi dăunează vieţii, nu atenuează forţa vitală?” Deprinderea cu acest exerciţiu vă va ajuta să vă menţineţi la o frecvenţă înaltă.
SURSA-NET

2 gânduri despre „Emoţiile sunt o frecvenţă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.