Pontonul propriei vieți


Male figure in anatomical positionStructura și starea fiziologică a trupului răspund la vibraţiile emoţiilor. Atunci când radiaţi bucurie, fericire, recunoştinţă, apreciere şi iubire, substanţele chimice / hormonii – directivele din partea creierului – sunt favorabile expansivităţii, exuberanţei şi comunicativităţii.

Celulele însele răspund la emoţiile pozitive şi elevate. 

Vă desfătaţi cu senzaţii plăcute prin şi cu întreaga fiinţă; mintea vă este mai limpede; inima, mai deschisă; tărâmurile lăuntrice, mai vaste; iar conexiunea cu aceste tărâmuri se realizează mai uşor şi este constantă, echilibrată, armonioasă.

 

smileyface2Dimpotrivă, atunci când trăiţi teamă, mânie sau frustrare, totul dinlăuntrul trupului / minţii se contractă. Celulele … organele sunt scăldate în hormonii de stres. Vă aflaţi pe un nivel de fiinţare al separării, cu sistemele de protecţie în alertă. Fiinţa este zăvorâtă, ferecată; vibraţiile sunt mohorâte şi grosiere.

Este important ca fiinţele să lucreze cu ele însele – întru elevarea la vibraţiile emoţionale subtile, întru atingerea simţămintelor de bucurie, recunoştinţă şi apreciere. Aceste emoţii vor fi pontonul vieţii voastre, pavăza voastră în vremurile ce se apropie.
sursa-net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.