Realitatea fluidă


hologramaViața este o hologramă și un holojoc…trăirile pe care le aveți cât timp vă aflați în trupul material reprezintă numai un aspect din cine şi ce sunteţi. Acest aspect este important, întrucât oferă posibilitatea de a experimenta dualitatea… atât pozitivă, cât şi negativă…. Dualitatea este o creaţie a ego-ului. Un aspect al separării. Dualitatea e cea care poate constitui ancora solidă în această lume a iluziei, a aparenţelor.

Închipuiţi-vă că ego-ul vostru este numai administratorul … şi nu proprietarul … doar administratorul fiinţei voastre; totuşi, la fel ca majoritatea administratorilor, după ani întregi de veghere şi rânduire bazate pe dualitate, administratorul/ego-ul crede că el se află la conducere.
Acum proprietarul (conştienţa voastră divină) se întoarce şi vrea să preia conducerea afacerii (viaţa voastră) iar ego-ul nu vrea să-şi piardă controlul. Numeroşi indivizi se zbat între sinele egotic şi Sinele Superior conştient … lupta pentru putere … dualitatea.

Sinele Superior conştient se contopeşte, plin de iubire, cu aspectul pe care îl numiţi ego. Aceasta este evoluţia în curs de desfăşurare pe planeta voastră. Fuziunea deplină a Sinelui multidimensional conştient, întru totul întruchipat şi cuprins în forma fizică, ancorează o poziţie de echilibru absolut, pe tărâmul dualităţii. În câmpul energetic al echilibrului, dinlăuntrul vostru, puteţi deveni conştienţi de numeroase alte realităţi pe care le cutreieraţi. Vă treziţi întru dimensiunile multiple, unde Sinele vostru adevărat sălăşluieşte şi se joacă. Este un câmp energetic, în care gândurile se manifestă instantaneu. E o realitate în care puteţi peregrina în orice interval de timp, orice hologramă şi holojoc imaginabil.

Este o realitate fluidă.

Vă invităm, atât pe voi, cât și pe ceilalți, să observați la ce anume opuneți rezistenţă, care este punctul sensibil. Urmaţi firul călăuzitor înspre sursa ori sămânţa împotrivirii. Este asemenea unui nod în ţesătura realităţii. Pur şi simplu, îl desfaceţi, iar ţesătura se extinde.

holograma_15b34832e0Înfăţişării unei noi conştienţe i se răspunde, adesea, prin împotrivire.

Această opoziţie se conturează în mai multe moduri şi sub felurite atitudini. Unii opun rezistenţă cu desăvârşire, închizându-şi mintea în faţa unei realităţi diferite şi mai extinse. Alţii nici măcar nu întrezăresc posibilitatea unei realităţi diferite şi mai extinse; rezistenţa lor este atât de subtilă. Şi mai sunt cei care percep posibilitatea unei realităţi diferite şi mai extinse, însă decid să o răstălmăcească, considerând-o iluzorie, pentru a-şi păstra convingerile care le oferă senzaţia de confort, precum şi iluzia puterii.

 

Amintiţi-vă că sunteţi un potir al conştienţei de aur. Onoraţi-vă Sinele magnific, atât prin cuvintele pe care le rostiţi, cât şi prin acţiunile pe care le întreprindeţi. Noi, la rândul nostru, vă onorăm pe voi, precum şi dorinţa voastră de a fi un aspect activ al unicei şi extraordinarei transformări a conştiinţei, care se propagă în matricea şi ţesătura omenirii.

Procedeul cel mai eficace şi preţios, la care puteţi recurge în aceste vremuri, este vibraţia bucuriei, recunoştinţei şi aprecierii. Îşi va dovedi utilitatea în decursul practicării şi perfecţionării în actul de chemare şi invocare a acestor tonalităţi serafice ale rezonanţei. Miracolele şi sincronicităţile se profilează în cadrul acestor frecvenţe însaşi.

sursa- net

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.