Starea de maestru


In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii…ca starea de maestru nu se masoara prin numarul de lucruri ingrozitoare la care renunti in viata ta, ci prin numarul de ori in care renunti sa le mai numesti ingrozitoare.

Buddha a adus suferinta asupra lui, pentru a o privi drept in fata, sa vada daca el era asa, iar daca nu, sa vada atunci, cine era el, de fapt.Iisus a permis sa fie rastignit, pentru a demonstra cine era El. Si tu, ce crezi ca faci aici?

De ce te mai deranjezi cu aceasta lume relativa, daca nu pentru a te cunoaste pe tine insuti, prin propria ta experienta? Si cum altfel sa faci acest lucru, daca nu prin confruntarea cu ceea nu esti?

Cu dragoste, prietenul tau N.D. Walsch

Un gând despre „Starea de maestru

  1. eu nu ma consider maistru,dar fac lucruri minunate,atunci? Vindec bolnavi si revin,ma gandesc la ceva se inplineste, caut pentru cineva ceva,o gasec la distanta,eu am renuntat la multe, este adevarat,dar sufletul meu e linistit si bucuroasa cand fac bine, si ma bucur cu ei,pentru ei, cu ei,asta depinde de situatie. Sant linistita daca pot ajuta,asa ca, nu, ma mustra constinta, ce fac,fac bine si cu folos,pentru asta multumesc DOMULUI.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.