Zece adevăruri spirituale care nu sunt învațate in școli…


aja

Ce ar fi lumea noastra de astazi daca cele 10 adevaruri spirituale din acest articol ar fi fost predate in scolile noastre, precum si in mass-media noastra oficiala? Cum am putea schimba sistemul, introducand aceste subiecte pentru generatiile viitoare?

Cum ar fi lumea daca aceste adevaruri spirituale ar fi recunoscute in mod oficial?

http://bit.ly/2Cz43uZ

1. Noi, oamenii, suntem fiinte spirituale aflate intr-o calatorie. Inainte de a ne naste in acest corp fizic, ne-am planificat un moment in timp, in care vom incepe sa ne trezim si vom sti sa raspundem la intrebarile: “Cine suntem si ce cautam aici?” Pantecele mamei noastre a fost pentru noi ca un tunel de uitare si am stiut dinainte care este cel mai mare risc: acela de a nu ne mai aminti niciodata, in aceasta viata. Nu am fost niciodata deconectati de la sursa noastra de Lumina; provocarea noastra este aceea de a ajuta sa creasca pilonul nostru interior de Lumina, in amintirea a ceea ce suntem cu adevarat. 

2. Sufletele noastre nu mor niciodată; nu vom schimba decat vehiculul.  Atunci cand este timpul sa deconectam cordonul vietii de la corpul nostru fizic, sufletul nostru se ridica in afara corpului fizic. Luam cu noi experienta vietii noastre, dar concentrarea ni se schimba la un nivel usor diferit de vibratii. Nu vom mai avea aceeasi forma fizica intr-o viata viitoare – si asta, pentru ca sufletul nostru nu are forma. Fiecare viata ne aduce mai multa experienta si intelepciune. 

3. Totul este energie ce vibreaza la o anumita frecventa. Toate lucrurile vii de pe Pamant au constiinta – chiar si pietrele si copacii. Fiecare lucru este conectat la “arborele vietii” sau la o sursa de energie infinita. Ne puutem conecta la constiinta copacilor si pietrelor si putem chiar initia conversatii cu ei, pe frecventele lor particulare de vibratie. Corpurile noastre sunt 90% apa si pot fi programate si modelate catre o anumita frecventa de vibratie, prin ganduri, sunet, culoare si dragoste. In momentul in care am inteles vibratiile, atunci putem vindeca orice boala sau indispozitie din organism, prin schimbarea vibratiei. 

4. Gandurile noastre ne creeaza realitatea. Toate gandurile sunt energie care se manifesta in ceea ce vedem ca realitate. Intotdeauna, a fi constienti de gandurile noastre este unul dintre primii pasi in asumarea responsabilitatii in ceea ce priveste co-crearea propriei realitati. Este un concept simplu, dar necesita constientizare si munca. In cazul in care fiecare persoana de pe Pamant si-ar indrepta gandurile catre pace si dragoste, atunci in lume nu ar mai exista nici razboi si nici tiranie. Concentrandu-ne pe ganduri negative, vom crea o frecventa de vibratie mai mica; daca ne vom concentra pe ganduri pozitive, putem creste frecventa de vibratie. Realitatea noastra este o manifestare a ceea ce cream prin modelele noastre de gandire. 

newtruths5. Ne aflam aici, pentru ca am fost asteptati aici. Exista mai multe rase si dimensiuni de fiinte pe aceasta planeta: ingeri, heruvimi, arhangheli, cei de pe Sirius etc. Noi ne-am oferit voluntar pentru a fi aici, in acest moment – raspunzand astfel apelului planetei Pamant, care a strigat dupa ajutor. Am venit aici din alte galaxii, universuri si cosmosuri. Multi au venit aici de fiecare data cand a existat o sansa pentru a obtine o “varsta de aur”, dupa “cadere”. 

6. Cei mai multi dintre noi ne-am mai intrupat aici inainte, de mai multe ori, cu scopul de a ne pregati pentru viata aceasta. Exista suflete care sunt aici pentru a fi conducatori sau indrumatori de cale spirituala, dar exista si suflete care au dorit sa fie aici, doar pentru a ajuta la cresterea vibratiei rasei umane. Multi dintre noi avem mai multe “clase” de absolvit, pentru a deveni proprii maestri, in procesul reincarnarii. 

7. Nu suntem niciodata singuri. Nu am putea exista aici, fara ajutorul ghizilor nostri spirituali, fiinte vibrationale inalte, de Lumina, care au facut pacturi cu noi pentru a ne a ajuta in calea spre inaltare. Acesti ghizi spirituali exista pe un alt nivel vibrational sau dimensional decat al nostru si, prin urmare, cei mai multi dintre noi nu ii putem vedea. Ei sunt mereu cu noi si asteapta cu rabdare sa le cerem ajutorul. Ei ne respecta liberul arbitru si nu pot intervene, daca noi nu le cerem acest lucru. Cele mai multe indrumari vin din interior, ca o intuitie, printr-un proces de telepatie; mesajele pot veni, de asemenea, si de la alti oameni, care sunt un fel de “intermediari” ai ghizilor nostri spirituali. 

8. Timpul este o iluzie. Avem un trecut si am fost deja in viitor. Majoritatea particulelor noastre de energie (sufletele noastre) exista intr-un loc fara timp. Timpul este creat cu scopul de a experimenta si face parte dintr-un experiment controlat. Meditatia este cheia pentru a ne intoarce in locul fara timp, acolo putand gasi toate raspunsurile. 

holyspirit-329. Inaltarea  nu inseamna a merge undeva. Ea este o stare de a fi, o concentrare spre constientizare si o constiinta intr-o frecventa vibrationala mai inalta. Nu mergem nicaieri, ci pur si simplu redescoperim locul din care credeam ca suntem plecati. Noi suntem deja ceea ce ne dorim sa fim; doar trebuie sa fim din nou constienti. 

10. Iubirea este totul. Gasirea si reconectarea la sentimentul de iubire este cel mai important lucru pe care il putem face noi, ca oameni. Iubirea neconditionata este cheia pentru a ne intoarce la Sursa. Fara iubire, nimic nu e. 

Daca aceste 10 adevaruri ar fi cunoscute si puse in practica de toata lumea, atunci intreaga omenire s-ar putea schimba enorm. Invidia, razboiul, dusmania, ura, egoismul… toate aceste lucruri ar putea disparea intr-o clipita, iar tot ce ar ramane ar fi doar iubirea, pacea si linistea spirituala. Nu-i asa ca ar fi minunat?

Sursa- http://www.almeea.com


cropped-2560x1440-white-solid-color-background1.jpg

14 gânduri despre „Zece adevăruri spirituale care nu sunt învațate in școli…

 1. aceste ,,adevaruri” daca ar fi predate in scoli, IN ACEST MOMENT, ar da de munca la psihologi si ar duce spre esec multe persoane . De ce am aceasta aceasta opinie? pentru ca am ajuns pe Pamant ca sa ne dezvoltam noi, nu planeta Terra. Noi suntem cei care ne transformam functie de vibratia Pamantului ca ulterior sa ,,sfintim locul” . La stadiul actual de evolutie de pe Pamant, eu percep realitatea in felul urmator: in atitudinele, actiunile si rezultatele noastre suntem ghidat de ghizi spirituali de frecventa inalta sau joasa, deci in orice moment suntem inconjurati de acesti ghizi care ne influienteaza iar noi ne construim sistemul de valori , luam decizii si intreprindem actiuni, care de multe ori folosesc altor entitati, despre care nici nu suntem constienti ca exista. Discutia poate fi dezvoltata prin exemple, dar nu cred ca este necesar, cred ca ati inteles opinia mea: facem parte dintr-un ,,lant trofic” si din punct de vedere spiritual, nu doar material.
  Tudor

  Apreciază

 2. cred ca nu am fost destul de explicit: noi oamenii, suntem inconjurati de o multime de ,,ghizi” , unii au vibratie inalta, fiind ghizi de lumina, altii sunt de vibratie joasa. Acesti ghizi ne influienteaza gandurile, hotararile si actiunile. Deci acele adevaruri, care apreciati ca vor schimba soarta omenirii, sunt idealiste, fara un corespondent in viata reala. In argumentatie, am precizat ca vibratia Pamantului determina vibratia oamenilor si ca urmare al acestui fapt, ei vor fi inconjurati de o anumita categorie de entitati, dupa care daca oamenii, prin gandurile, hotararile si faptele lor vor se vor stradui sa ,,sfinteasca locul” se va modifica vibratia Pamantului si vor fi inconjurati de alti ghizi. Bun, veti zice voi, dar tocmai asta ati incercat sa dovediti prin acele ,,adevarauri”. Eu afirm ca este fals si anume acele adevaruri vor conduce la ratacirea mintii multor oameni. care vor considera acele sfaturi ca axiome si-si vor pierde mintile cand, urmandu-le nu vor ajunge la rezultatele scontate.

  Voi fi mai explicit: calea ce-o vad inteleptii si eu sunt convins ca este calea cea mai buna la momentul de fata, este ca omenirea sa fie smerita si sa nu mai puna accent pe bunurile materiale. Abia atunci vor fi lipsiti de ambitii personale, vor scapa de invidie si vor fi ghidati sa ceara doar cele ce le sunt necesare nu ce cred ei ca le este necesar.

  Deci d-lor, moda de a cere ghizilor spirituali confortul maxim ce-l putem avea pe Pamant, ne va lipsi de suferinta care purifica. Atentie, nu sunt un masochist, care-si inchipuie ca daca primesc un bici pe spate si nu manac o saptamana, provocandu-mi un ulcer la stomac, m-am inaltat spiritual. Eu insist sa intelegeti ca doar smerenia si cumpatarea ne inalta. Inca nu am vazut o persoana care se smereste sa nu respecte ,,adevarurile” exprimte de voi, insa am vazut persoane care se straduie sa aplice invataturile voastre fara smerenie si au ajuns la cabinetele psihiatrilor.
  Cu respect, Tudor

  Apreciază

 3. Scuze ca nu am facut referire directa la fiecare din cele 10 adevaruri. O s-o fac punctual:
  1. Omul fiinta spirituala… zau ca toate fiintele sunt spirituale. Si insecta si animalul de companie si primatele si entitatile ce ne inconjoara. Noua ne place sa afirmam ca suntem singurele fiinte cu constiinta de pe Pamant. Nu stiu cat de adevarata este aceasta afirmatie. In ceea ce priveste ,,calatoriile” noastre… sunt pareri impartite daca veti analiza cresterea si descresterea demografica pe Terra.
  2.Sufletele nu mor niciodata? … va aduc aminte de expresia <>, deci unde-i noutatea veche din antichitate?
  3. Totul este vibratie … cred ca exprimarea corecta este ,,totul este energie aflata in stare de vibratie”, inclusiv APA…
  4. Gandurile noastre ne influienteaza realitatea nu o construieste cum incearca unii sa acrediteze.
  5. Noi suntem aici pentru ca asa s-a hotarat nu ca am vrut. Nu faceti speculatii pe care logica simpla n-o poate accepta. Logic este ca suntem aici , la un anumit moment, pentru a ne inalta vibratia si daca reusim sau nu…este o chestie ce tine de mentalitate, voita, conjucturi, etc.
  6 Reantruparea nu este dovedita 100%, este o notiune relativa.
  7. A fi singuri ..intr-un ocean de energie… a carui constiinta este dirijata de constiinta universala… cred ca ar trebui reformulat acest ,,adevar”
  8. Timpul este o iluzie… este adevarat daca vei analiza prin prisma infinitului universal.
  9. Inaltarea inseamna schimbarea vibratiei si bineanteles a campului in care am acces deci obligatoriu nu te vei mai afla pe acelasi nivel vibrational, deci nu p[oate fi un adevar.
  10. Iubirea este de mai multe feluri. Daca va referiti la iubirea Hristica, atunci acesta este o realitate a erei noastre. Cum va fi urmatoarea era….nu-mi pot imagina.

  In concluzie, dragilor, nu-i asa ca a filosofa nu-i o notiune simpla si daca ne grabim sa imbratisam axiome dam de lucru psihologilor care se vor stradui sa ne readuca la starea de normalitate si sa ne acceptam cu smerenie conditia?

  Apreciază

  1. este simplu: gandeste daca ar putea fi miscare fara timp. Fizica clasica exprima timpul ca fiind spatiul parcurs de un mobil impartit la viteza. Eminescu sria ca ,,timpul e totul si totul ne inconjoara” iar daca vorbim de Arhimede – care a spus: „Evrika! Daţi-mi un punct de
   sprijin şi voi răsturna pământul” . Si daca vom mai tine cont ca fotonii sunt particule ce au masa in miscare , avem raspunsul la nedumerirea ta. Deci timpul masoara o schimbare, schimbarea poate fi provocata de un element extern, elementul extern se poate manifesta sau nu deci timpul poate fi o notiune determinanta sau nu.

   Cu respect
   Tudor ROTARU

   Apreciază

 4. Din păcate,cele prezentate sunt ezoterice! Cei mai mulți indivizi ai umanității au niște preocupări meschine,mercantile și nimeni nu-i va determina să evolueze! Toate au trecut în lume,numai răul a rămas…

  Apreciat de 1 persoană

 5. TOT EMINESCU ,mai spunea”La STEAUA care a răsărit e o cale….. atât de lungă încât LUMINII mi de ani i-au trebuit ca sî ajungă…”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.