Rugaciune de transformare


bnb“Aspir plin de umilinţă să primesc Graţia lui Dumnezeu. Aspir să primesc cu toată fiinţa mea cuvântul care iese din gura lui Dumnezeu. Nu mai accept nici un motiv omenesc pentru care ar trebui să mă rog; de aceea eu nu mă rog acum pentru a obţine vreun lucru din această lume. Eu ascult cu atenţie vocea Ta, eu aştept să vibreze în mine Cuvântul Tău, Doamne.”

O asemenea rugăciune, realizată cu fervoare şi sinceritate de cel puţin 21 de ori pe zi, sfârşeşte prin a ne transforma fundamental întreaga viaţă. Această transformare ajunge chiar să fie evidentă după aproximativ o lună.

Pentru a fi cu adevărat eficientă trebuie, însă, ca această rugăciune să pornească din inimă şi să-l înalţe pe cel care o pronunţă interior până la starea “Conştiinţei Christice”. În acel moment ea prinde cu adevărat viaţă şi devine Cuvântul Divin. Numai Cuvântul Divin are puterea de a opera ceea ce noi, datorită ignoranţei, numim miracole. Procedând astfel înţelegem de ce în Psalmul 127 se afirmă: “Dacă Dumnezeu nu ar fi acceptat să fie clădită casa, cei care o construiesc ar fi muncit în zadar”.

sursa-www.yogaesoteric.net

Un gând despre „Rugaciune de transformare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.