Doreen Virtue -Vindecarea cu îngeri


angels_in_americaÎngerii şi noul mileniu
Sunteţi foarte norocoşi că trăiţi în această epocă din istoria omenirii. Din această cauză, orice clipă de viaţă este un miracol, o minune. Îngerii m-au învăţat că sunt mai multe suflete care vor să se întrupeze pe Pământ decât trupuri pregătite să le primească. De fapt, sufletele stau la coadă, aşteptând ca Dumnezeu să le permită venirea pe Pământ. Faptul că sunteţi aici, într-un trup omenesc, înseamnă că sunteţi un învingător. Dumnezeu a ales să fiţi aici, ştiind că aveţi multe daruri şi talente de care vor beneficia ceilalţi copii ai Săi.

Îngerii vă scriu:

Dumneavoastră, ca oricare altcineva care s-a întrupat în această epocă, sunteţi un copil sfânt şi perfect al lui Dumnezeu. Ne dăm seama că s-ar putea să nu vă simţiţi întotdeauna sfânt şi perfect şi mai observăm că adesea nu acţionaţi în acest sens. Cu toate acestea, Dumnezeu a creat sufletul vostru „după chipul şi asemănarea lui”. El cuprinde esenţa sau scânteia divină, care nu se poate stinge, nu se poate murdări şi nu va putea să vă fie luată vreodată. Nimic din ceea ce aţi face nu vă poate lua moştenirea divină.

Motivul pentru care e bine că trăiţi în aceste vremuri este că ne apropiem de sfârşitul unei epoci în care oamenii se comportă ca animalele agresive, lipsite de conştientizarea esenţei lor spirituale. Suntem într-un moment în care ne vom recăpăta, la nivel colectiv, darurile spirituale ale intuiţiei şi ale vindecării. Atunci când intuiţia va fi acceptată ca o trăsătură omenească normală, aveţi grijă, pentru că lumea se va schimba dramatic!
jesus-enthroned-w-angelsGândiţi-vă o clipă cum ar arăta o lume plină de fiinţe cu intuiţie de mare fineţe. Cu cât acceptăm mai mult că această calitate este înnăscută, cu atât mai mult ne vom deschide canalele comunicării divine şi metafizice. Studii ştiinţifice desfăşurate la universităţi prestigioase, cum ar fi
Princeton, Cornell, Universitatea din Nevada şi Universitatea din Ohio, aduc deja dovezi că fiecare dintre noi este înzestrat potenţial cu capacitatea de a trimite şi de a primi informaţii telepatic. Spun „potenţial”, deoarece, ca în cazul oricărui dar, trebuie să fim conştienţi de el şi
să-l folosim înainte de a putea să-l stăpânim într-adevăr.

Mulţi oameni devin intuitivi şi se deschid către călăuzirea divină. În practica mea personală, am fost impresionată de numărul profesioniştilor de nivel înalt atât femei, cât şi bărgbaţi – care mi-au cerut să le preiau mesaje de la îngeri. Aceştia sunt oameni care nu s-au gândit niciodată la viaţa de apoi, la Dumnezeu sau la probleme de spiritualitate până acum trei sau patru ani. Dar acum, în această renaştere spirituală în care ne găsim cu toţii, conştiinţa colectivă priveşte spre ceruri. Gândiţi-vă pentru o clipă la felul cum va arăta lumea noastră atunci când noi toţi ne vom regăsi con ştiinţa intuitivă naturală. Nimeni nu va mai putea să mintă pe altcineva („micile minciuni nevinovate” vor dispărea în amintirile de demult), ceea ce va crea în mod sigur schimbări importante în sistemele noastre juridice, educative şi politice.

De asemenea, nu vom mai avea nevoie de dispozitive tehnice pentru a comunica unii cu alţii. Cred că mulţi dintre noi au drept scop în viaţă să-i înveţe pe alţii despre adevăratele lor origini spirituale. Mulţi oameni cred că nu sunt conştienţi încă de divinitatea lor interioară! Se văd pe ei înşişi ca simple trupuri, plutind la întâmplare ca nişte dopuri, duşi de curent şi dependenţi de el pentru a şti ce să facă. Dumnezeu şi îngerii văd lucrurile cu totul altfel. Ei sunt conştienţi că ne creăm propria realitate prin intenţiile şi  prin deciziile noastre conştiente.
metatron„Intenţiile vă creează experienţele” este una din expresiile favorite ale îngerilor. Ei vor să spună  că aşteptările noastre, din profunzimea sufletului şi minţii noastre sunt scenariştii filmului pe care îl trăim şi pe care îl numim „viaţă”. Dacă vă întrebaţi înaintea oricărei situaţii: „Ce aştept să se întâmple cu adevărat aici?”, veţi deveni cel mai mare medium din lume. Asta deoarece aşteptările prezic ceea ce vi se va întâmpla.

Cartea poate fi descarcata aici – Vindecarea

2 gânduri despre „Doreen Virtue -Vindecarea cu îngeri

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.