Femeia din zodia Scorpionului


26724Femeia Scorpion are o frumusete profunda, misterioasa. E fascinanta, mindra si perfect stapana pe sine. dar are un singur regret ascuns: ca nu s-a nascut barbat.

Aproape ca simt furia nativelor la vederea dezvaluirii de mai sus, caci nu exista femeie plutoniana care sa nu se considere femeie pana in virful unghiilor, iar daca tu esti indragostit de o astfel de femeie probabil ca nu intelegi ce vrea sa spuna respectiva remarca. Aceasta fata are cu siguranta suficienta stralucire si este extraordinar de seducatoare. Dar eu n-am spus ca arata ca un baiat si nici nu am vrut sa insinuez ca nu se descurca de minune cu statutul ei de femeie. Doar ca, in subconstientul ei, ar prefera sa fie barbat. Ar avea mai putine restrictii si mai multe oportunitati. Este singurul secret pe care-l ascunde si fata de sine, asa ca, sa-l vada dat in vileag, nu-i pica deloc bine.

Din clipa in care fata din Scorpion va putea face diferenta intre botoseii albastri si cei roz, se va resemna sa-i poarte pe cei roz, pentru ca e o adevarata maestra a adaptarii perfecte la orice situatie. Dar rozul nu e culoarea ei. Adevarata nuanta a firii ei e maroul inchis, sau rosul inchis, ca vinul, care nu sunttocmai culori feminine. insa e capabila sa te faca sa crezi ca sint. Cunosc un exemplar care se preface extraordinar de bine ca e o pisicuta fragila, pufoasa. Toarce cu atata multumire, incat majoritatea barbatilor cred ca au de-a face cu o ultra-feminina nativa din Pesti. Cad in capcana ei si se trezesc prea tirziu, mai tristi, dar mai intelepti. Nu e o pisicuta.

Femeile din Scorpion au un dispret profund pentru membrele sexului lor care esueaza in rolurile de iubita, sotie si mama. O plutoniana isi va controla dorinta de a domina si va oferi o interpretare splendida a feminitatii, cu mult mai mult rafinament decat femeile dure din Berbec, Leu sau Sagetator. Ea va face asta la inceputul relatiei. S-ar putea sa existe exemple de barbati care au avut o surpriza neplacuta dupa ce si-au scuturat orezul nuntasilor din par si au indepartat paienjenisul iluziilor de pe ochi. Spre deosebire de femeie din Berbec, de exemplu, Scorpioana isi va ascunde forta si va vraji un barbat cu parfumul greu al privirii ei exotice in timp ce ii permite sa-i ofere un foc e la bricheta lui. asta e mult mai sexi decat sa aprinda ea insasi un chibrit si sa-i sufle fumul in fata, iar ea e constienta de asta. O alta fata s-ar arunca in bratele tale si si-ar striga iubirea de pe acoperisuri. Plutoniana se va indrepta spre tine cu miscari lente, seducatoare, si iti va sopti mesajul ei intim. E uimitor, dar aceste fete pot arata seducatoare in blugi, tricouri largi sau adidasi. Poate ca vocea ei ragusita creeaza imaginea. Cunosc o astfel e nativa care a purtat o sapca de baseball tot timpul cat viitorul ei sot i-a facut curte si a vorbit mai mult despre sport. Dar era la fel de seducatoare ca Mata Hari si a pus mina pe barbatul dorit, caci acesta a fost hipnotizat.

Nu te astepta ca ea sa cada pe spate ca reactie la avansurile tale. Sa nu te astepti sa bata din gene si sa te adore cu devotament orb. Multe dintre aceste femei suntbaietoase si nici macar nu au gene foarte lungi. Dealtfel, cu ochii aceia superbi, misteriosi, care iti pot citi in suflet, nici nu are nevoie de accesorii. Sopteste-i la ureche ceva romantic, care ar topi complet orice alta fata, si ea iti va arunca o privire intensa, strapungatoare, care va vedea adevaratele tale intentii. E un adevarat aparat de radiografii, asa ca nu flirta. Daca nu esti serios, nu faci decat sa-i irosesti timpul si sa o insulti. Nu te-as sfatui sa insulti un Scorpion. Nu e sanatos. Daca nu intelegi ce vreau sa spun, intreaba pe cineva care intelege. S-ar putea sa auzi unele povesti care or sa-ti zbirleasca parul.

Nu trebuie sa uiti ca aceasta femeie fatala isi poate ascunde forta razbunatoare sub un suris sfios, un comportament blind si o voce mai soptita decat a lui Marilyn Monroe. E bine sa retii asta, daca vrei s-o imlinzesti, dau sa te protejezi impotriva ei… sau amindoua. Poti sa fii sigur ca furiile Iadului suntdulci zine pe linga o femeie din Scorpion care a pierdut controlul asupra emotiilor ei plutoniene. Nativa poate fi dominatoare si tiranica, sarcastica si frigida, pentru ca, in clipa urmatoare sa devina fierbinte ca un cuptor. Poate uri veninos, ucigator si poate iubi cu ferocitate, abandonindu-se total. De un lucru poti fi sigur: nu e nicodata „calduta”, intre cele doua extreme.

Scorpioana are un dar care iti poate da fiori pe sira spanarii. E o forma neobisnuita de magie neagra, pe care o poate folosi cu atata maiestrie incat poti jura ca e vrajitorie. Ai prea putine sanse de scapare din clipa in care ochii ei ii intilnesc pe ai tai. Datorita celui de-al saselea simt, ea poate recunoaste deseori un viitor partener de la prima privire si, nu se stie cum, va transfera instantaneu aceasta perceptie spre tine. Reactiile tale nu pot fi decat doua. Vei fi prins fara scapare in vraja ei si dus vei fi, alunecand intr-o spirala maetitoare spre capiturlarea neconditionata, sau te vei speria de moarte si-ti va veni s-o rupi la fuga tipind dupa ajutor. De ce atata graba? Mai stai putin. S-ar putea sa afli ce inseamna sa traiesti cu adevarat. Ea stie si te va invata si pe tine. Oricum, ar trebui sa fii flatat ca te considera demn de acea privire ciudata. Aceasta femeie nu gaseste nici o scuza unui barbat slab. Ea cauta ambitie si curaj. Vrea un barbat care sa o domine si sa o faca sa fie mindra de el, fara sa-i schimbe personalitatea. Alesul trebuie sa fie puternic, masculin si mai frumos decat media. Mai are nevoie si de o mare inteligenta pentru a se putea masura cu propria ei minte sclipitoare si un interes mai mult decat trecator in problemele abstracte, filosofice. Asa ca stai linistit si afiseazaa un zimbet superior. Toti cunoscutii vor gndi ca esti deosebit daca ea te priveste insistent. Daca stai sa te gand esti, asta iti poat edeschide noi orizonturi. Cota ta la bursa valori va creste brusc cu cateva puncte bune.

O data ce te-ai apropiat de o Scorpioana, poti fi sigur ca esti un barbat deosebit si neobisnuit. Asa cum poti fi sigur si de faptul ca ea te iubeste cum n-ai mai fost iubit si nici na-i sa mai fii iubit vreodata. Vei fi cel mai important lucru din viata ei. Daca e o plutoniana tipica, te va sustine cu loialitate si va incerca sa te faca fericat cu o intensitate pasionala. Daca esti prea greu e multumit, isi va arata frustrarea prin incercari pasionate de a-ti anihila dezinteresul.

Probabil ca ti-a sarit in ochi cuvantul pasional. Majoritatea barbatilor au auzit zvonuri interesante despre pasiunea femeilor din Scorpion. E adevarat. Pe dinauntru clocoteste de pasiune, desi aceasta e tinuta strict sub control si ascunsa sub o atitudine glaciala fata e straini si un calm de suprafata care-ti aminteste de catifeaua neagra. Dar barbatii sint, din pacate, prea inclinati sa asocieze pasiunea strict cu amorul fizic. Dar definitia plutoniana a acestui cuvint e mult mai cuprinzatoare. Are legatura cu sentimentele ei legate de absolut tot ce atinge. Ea nu stie ce inseamna sa fii usor interesat de ceva. ii este imposibil sa fie detasata. Rareori poate spune ca ii place sau nu-i place o piesa de teatru, o carte, religia, mobila sau anumiti oameni. Ori ii repugna cu vehementa, ori idolatrizeaza cu pasiune. Daca ceva nu ii stirneste una din aceste doua atitudini, atunci ignora complet acel lucru, adoptind o atutudine glaciala. Totusi, va ramine neatinsa de furtunile emotionale, cel putin daca e sa nre luam dupa exteriorul placid in care se infasoara dupa fiecare explozie nucleara minora sau majora. Dupa ce s-a calmat si a adoptat din nou atitudinea echilibrata, de catifea neagra, s-ar putea sa fie greu sa-ti convingi soacra ca fiica ei a spart toate farfuriile si a facut bucati toate draperiile. Toata lumea o sa creada ca acuzi pe nedrept acea femeie calma si controlata de un temepreament maine de distrugator. Daca stai sa te gand esti, calitatile ei suntmaine de exceptionale incat ar fi trebuit sa-ti dai seama ca si defectele vor fi pe masura. Dupa ce-ti trece cucuiul din crestet, gand este-te la partile ei bune.

Pentru ca e atrasa de investigarea tenebrelor, la inceput poate parea la fel de tentanta ca si fructul oprit, iar expresia profunda, stranie, din ochii ei poate intesifica aceasta impresie. E adevarat ca aceasta femeie se poate uneroi avetnrua in zone periculoase in eforturile ei de a patrunde toate misterle vietii, mai ales ca nu cunoaste frica. Dar nativa tipica va iesi din aceste cotoloane intunecate la fel de puternica si pura. Daca permite acestor calatorii sa-i intineze spiritul, Scorpioana se va simti macinata de vinovatie si angoase, dar forta ei interioara o va ajuta sa se ridice ca pasarea Phoenix din cenusa acestor experimente si tot va fi superioara aproape tuturor femeilor pe care le cunosti.

Scorpioana poate fi pastratoarea multor secrete intunecate, caci ii place sa auda confesiuni, dar nu va spune nimic despre ea si nici nu va dezvalui aceste secrete, nici macar tie. Nu incerca sa-i smulgi tainele legate de viata ei personala, caci aceasta femeie are o parte numai a ei, intima, pe care nu o vei atinge niciodata, o parte a mîntai si sufletului ei, care ii apartine in exclusivitate. Nu e mincinoasa, ba chiar de cele mai multe ori e brutal de sincera, dar vor exista intotdeauna gand uri si sentimente pe care nu le va marturisi nimanui.

Nativa este incredibil de loiala celor puternici si merituosi, dar cei slabi nu vor fi niciodata onorati de privirea ei. Demnitatea ei cand e vorba de relatii interumane o poate face sa para distanta si snoaba. intr-un fel, asa si este, pentru ca practica sistemul ei personal de caste, mai puternic marcat decat cel al surorilor ei din Leu si Capricorn. Toti Scorpionii suntextrem de selectivi cand e vorba e prieteni. Pe cei care merita ii vor pastra o viata, iar cei superficiali, comuni, vor ramine intotdeauna pe dinafara. Orice femeie din Scorpion are imense resurse interioare de perseverenta si hotarire, la care apeleaza oricand are nevoie ca sa faca fata exceselor care o tenteaza, de la alcool si droguri, pana la razbunarile autodestructive, lipsite de scrupule sau depresiile periculoase. Mai devreme sau mai tirziu, probabil ca va investiga o forma sau alta a ocultului, iar misterle stravechi si lumile nevazute ii vor cistiga respectul, desi, pe parcursul unei vieti, Scorpionul poate trece prin toate fazele, de la fervoare religioasa pana la ateism.

icon-8Scorpioana nu simte nevoia sa fie nevasta cu acte ca sa acorde partenerului dragstea si devotamentul unei neveste. Daca circumstantele obiective fac casatoria imposibila, ea te va iubi fara retineri si nu va da doi bani pe ce spun vecinii. in multe dintre aceste situatii neobisnuite, relatia e onesta si profunda, mult mai presus de iubirea superficiala, egoista din multe mariaje legale. Ipocrizia societatii nu o va impiedica nicodata pe aceasta femeie curajoasa sa caute fericirea. Ea nu raspunde decat in fata propriilor legi, iar in inima ei intelege mult mai profund juramintul pana cand moartea ne va desparti, decat multe dintre miresele care-l murmura.

in ciuda personalitatii ei puternice, Scorpioana isi va lasa barbatul sa fie seful. in loc sa-l puna in umbra cu fortasiambitia ei, isi va pune la bataie talentele ca sa-l ajute pe el sa-si atinga scopurile. Viitorul tau va fi improtant pentru ea si, dupa casatorie, daca ii ceri, ea va renunta fara mari regrete la propria cariera, inafara de cazul in care ai dezamagit-o profund sau e nevoie in casa de un venit suplimentar. Poate ca acasa veti avea certuri furtunoase, dar in public te va apara cu ferocitate. Nu va accepta ca cineva sa te vorbeasca de rau sau sa profite de tine. Cei care vor incerca vor simti biciul furiei ei. Fericirea ta va fi intotdeauna pe primul loc. Nativa tipica te va ajuta sa perseverezi pana cand obtii ce vrei si nu se va plinge si nici nu-si va pierde rabdarea, desi poate acumula oarece resentimente daca iti pierzi curajul pe parcurs. Are pretentia sa tintesti cat mai sus, iar daca te vei multumi cu mai putin s-ar putea sa ai parte de remarci destul de sarcastice si de reprosuri.

Femeile din Scorpion isi iubesc caminul, care va straluci de curatenie, bun gust si confort. Mesele suntservite la timp si lucrurile suntin general tinute sub control. Daca nu e asa, inseamna ca ceva o face sa fie foarte nefericita, caci inclinatia ei fireasca e spre frumusete si ordine. Pentru nativa tipica, curatenia de primavara e ca o vacanta. Adora sa cotrobaie prin toate cotolanele ca sa vada ce gasesc. Ai grija sa nu gaseasca biletele parfumate prin jacheta ta cea veche cand face curatenie in dulapuri. Scorpioana e irational de suspicioasa chiar si atunci cand nu are motive, asa ca iti poti inchipui ce se intimpla cnd gaseste indicii reale ale unei posibile infidelitati. Imagineaza-ti norul-ciuperca al unei explozii nucleare si ai sa-ti faci o idee. Nu are rost sa o suspectezi si tu pe ea, in ciuda ocaziilor ivite. Si s-ar putea sa fie destule, caci ea nu-si dezvaluie niciodata sentimentele cele mai profunde. Bineinteles, asta iti va stirni multe intrebari. inghite-le, o data cu nodul din git. Ca si in cazul sertarului pe care-l tine mereu incuiat, anumie lucruri suntteritoriu interzis pentru oricine. N-ai sa obtii nimic cu insistentele. Stie si ea ca nu e corect, dar asta nu schimba cu nimic lucrurile. Asta e! O accepti asa saunu.Probabilca ai s-o accepti, caci e imposibil sa o parasesti. Daca nu din alt motiv, macar pentru ca amintirea ei te va bintui tot restul vietii. E mai usor sa te adaptezi idiosincraziilor ei decat sa ai cosmaruri in fiecare noapte daca o parasesti. Nimeni nu paraseste un scorpion. Nu de tot. Oricum, ai linga tine o femeie deosebita.

Oricita nevoie ar avea de siguranta pe care i-o ofera radacinile si caminul, se va muta fara ezitari vizibile daca asta e necesar pentru cariera ta. Pentru un militar e o sotie excelenta, iar pentru un politician e un adevarat giuvaer. Nu exista om pe care sa nu-l poata citi si nici minciuna pe care sa n-o „miroase”. Scorpioana iti poate spune exact in cine poti avea incredere si care suntcei pe care e bine sa-i supraveghezi. Si sotia din Pesti are aceeasi clarviziune, dar ea e prea blinda, prea incapabila sa critice si prea dispusa sa gaseasca scuze defectelor celorlalti. Nu e si cazul femeii din Scorpion. De fapt, va fi nevoita deseori sa-si infrineze limba ascutita si sa-si modereze tonul taios.

SCORPIONLa capitolul buget, plutoniana e complet imprevizibila. Se poate zgirci si economisi fiecare banut, pentru ca apoi sa aiba accese de extravaganta magnifica. Un lucru e sigur: ii plac banii. Dar aceasta femeie pretuieste si mai mult presitigiul si va fi multumita daca accepti un venit mai mic insa esti propriul tau sef si ai perspective de a eveni o persoana influenta. Acestor femei le place puterea si vor sacrifica multe pentru a o obtine. va fi perfect multumita daca tu ai putere, caci semnul sub care e nascuta ii permite sa traiasca din plin prin altii. Nu uita ca, desi se va sacrifica si se va multumi cu foarte putin pentru atingerea unui scop planificat, e prea mandra ca sa traiasca modest toata viata si va deveni foarte acra si nemultumita, daca e obligata sa duca o viata de sacrificiu pentru o perioada de timp nerezonabil de lunga. Dupa un timp, fie va incerca sa provoace o schimbare in starea economica a familiei, sau se va retrage treptat in stadiul de sopirla cenusie, parind ca accepta si chiar ca e multumita cu viata in saracie, dar fiind in sinea ei plina de resentimente.

Nativa va fi posesiva, dar nu va accepta acelasi lucru din partea ta. Una dintre cele mai neplacute trasaturi ale Scorpionilor de ambe sexe e refuzul de a accepta alte puncte de vedere decat al lor cand e vorba de sentimente. E nevoie de saptamini de introspectie ca sa-si schimbe opinia. Interesul ei natural fata de sexul opus, fie el si platonic, iti poate oferi destule motive sa fii la fel de gelos pe ea pe cat e si ea gelosa pe tine. Probabil ca uneori va fascina toti barbatii prezenti si tu va trebui sa stai deoparte si sa-i vezi roind in jurul ei. Asta duce mult prea rar la ceva serios, dar poate da nastere unor momente jenante si chiar unor certuri explozive. in toiul luptei ai face bine sa-ti amintesti ca nevoia ei de a plati totul cu virf si indesat o face sa iasa invingatoare din orice fel de confruntare. Ea are intotdeauna ultimul cuvint. Daca o minti o data, ea te va minti de doua ori. Daca refuzi sa o saruti dimineata dupa ce v-ati certat cu o seara inainte, s-ar putea ca ea sa refuze sa te sarute la culcare timp de o luna. Daca mama ta critica talentele ei culinare, s-ar putea ca sotia ta din Scorpion sa uite sa o mai invite la masa vreo cateva luni. insa va ierta o jignire accidentala, daca stie ca a fost facuta neintentionat. Simtul dreptatii e la fel de puternic la Scorpioni ca si simtul razbunarii. Multi oameni uita acest lucru. Ea va tine minte orice gest de bunatate si-l va rasplati si pe acesta cu virf si indesat.

8 gânduri despre „Femeia din zodia Scorpionului

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.