Astrograma karmică – cheia înțelegerii destinului


http://bit.ly/2zODCnW
Cine sunt, de unde vin, unde mă duc? Iată câteva întrebări eterne și pasionante la care este posibil să nu fi găsit încă răspuns. Trecutul nostru și, prin forța cauzelor determinate de noi cândva, destinul nostru actual, sunt toate înscrise într-o mișcare ciclică guvernată de astre, prin care sufletul nostru alege, sau este determinat datorită afinităților sale, ca în momentul reîncarnării să intre într-un corp sau în altul.ccc

Ceea ce mai mult sau mai puțin am realizat în sensul bun sau rău în toate viețile noastre anterioare nu este, niciodată, un fapt lipsit de importanță în această alegere. Intuind toate acestea, înțelegem că uneori trebuie și ispășim ca să fim iertați pentru unele greșeli (păcate) făptuite în alte existențe. În celălalt sens (benefic) putem fi, de ademenea, recompensați în mod corespunzător, frumusețea fizică și armonia corporală deplină fiind, cel mai adesea, un dar acordat numai după merite bărbaților și femeilor care în viețile lor anterioare s-au arătat iubitori, buni, inimoși, atenți cu ceilalți oameni, generoși, dezinteresați etc.

Credința unanimă în reîncarnare, care este aproape de nezdruncinat la hinduși, evident că nu este nouă, iar faptul că preocupările excesiv materiale și materialiste îi fac să nu creadă deloc pe unii sau îi determină să se acomodeze cu greu la această credință pe alții, nu trebuie niciodată să reprezinte pentru noi un motiv pentru a neglija studiul unor aspecte care ne ajută să ne cunoaștem mai bine. Această credință milenară este însoțită, printre altele, în Orient, de o astrologie karma-ică

001Prin termenul de karmă, orientalii definesc consecințele gândurilor și faptelor din viețile noastre anterioare, care în Occident sunt numite destin.

Pentru o ființă înțeleaptă este evident că acest așa-zis destin este puternic influențat de către toate faptele și gândurile din viețile noastre anterioare. În lumina karma-ei totul se regăsește drept consecință la momentul potrivit, totul se explică în mod firesc, totul i se recompensează sau i se plătește fiecăruia, mai devreme sau mai târziu, în această existență (reîncarnare) sau în alta viitoare. Având în vedere toate aceste aspecte, tocmai de aceea este de preferat să deținem cheile acestei cunoașteri, care ne ajută să ne înțelegem mai bine, atât pe noi înșine cât și pe ceilalți cu care venim în contact.

Reîncarnarea sau credința orientalilor în reîntruparea sufletelor, are de ce să ne intereseze, deoarece, în lumina acestei cunoașteri, a consecințelor meritate, ea face suferințele și eșecurile noastre mai ușor de suportat în această viață și totodată ne permite să ne dăm seama că în măsura în care vom înțelege șI nu vom mai greși nu va mai exista o altă reîncarnare, în care totul poate să reînceapă. Această convingere fermă ne conferă întotdeauna o stare de pace profundă și de împăcare cu atât mai mare cu cât înțelegem pe deplin că destinul (karma) ne face să merităm pe drept toate aceste suferințe deloc întâmplătoare. Printr-o ameliorare spirituală constantă și printr-o perfecționare continuă, noi putem progresa astfel rapid și, eliberându-ne chiar în această încarnare de ciclul reîncarnărilor, să atingem starea de fericire și împlinire spirituală.

Cu toții ar trebui să știm că harta sau configurația exactă a cerului în momentul nașterii noastre reprezintă de fapt un portret psihologic. Cu toate acestea, trebuie să fim ferm convinși că astrele înclină totdeauna, dar nu determină și, de asemenea, trebuie să știm că numai atingând înțelepciunea vom deveni capabili să stăpânim cu multă ușurință influențele astrelor.ccc

Cunoscându-ne astrograma karmică putem să mergem mai departe cu cunoașterea, înțelegând că astrele conțin în ele secretele vieților noastre anterioare și, în plus, atât astrele (cu sferele lor subtile de forță), cât și constelațiile zodiacale ne ghidează prin rezonanță pe drumul uneori anevoios al realizării stării de înțelepciune. În lumina acestor aspecte este evident că pozițiile Soarelui și a celorlalte nouă planete în momentul nașterii unei ființe umane un sunt niciodată întâmplătoare, ci se manifestă prin rezonanță karma individuală a sufletului, în conformitate cu aspirațiile și faptele din existențele sale anterioare. Ele oferă totodată informații destul de exacte despre gradul de “maturitate” al sufletului, despre dorințele și acțiunile sale făptuite în alte vieți. Fiecare ființă umană care încă nu a atins eliberarea de lanțul reîncarnărilor, se naște din nou reîncarnându-se în mod obligatoriu până la eliberarea de acest lanț.

După așa-zisa moarte, sufletul încă neeliberat, părăsindu-și corpul fizic, vede după aceea clar în ce direcție a reușit și în ce direcție a eșuat și, ulterior, alege în consecință un nou program, care va reprezenta menirea sau rostul său într-o viitoare reîncarnare terestră. El trebuie uneori să se reîncarneze imediat și atunci reușește să descopere cu ușurință amintiri din viața sa anterioară sau, dacă este suficient de evoluat, poate să aștepte mii de ani, dacă experiența sa terestră a fost extraordinar de bogată spiritual, mental și psihic, reușind să aprofundeze și să perfecționeze în lumile invizibile, astrale, ceea ce a asimilat în cursul ultimei sale reîncarnări terestre.

Illinois-Health-Insurance-PlansStudiind astrograma karmică, putem înțelege de ce nu ne reîncarnăm și nu renaștem în pielea unul miliardar. De fapt, o existență în lumea fizică fără greutăți nu favorizează progresul moral și spiritual. A învinge fără pericole și încercări trecute cu bine înseamnă a triumfa fără glorie.

Un mare număr dintre cei nefericiți și-au ales, conștient, înainte de noua reîncarnare, tristul lor destin, pentru a ispăși greșeli (păcate) trecute și uneori pentru a se supune chiar ei unor experiențe profund dureroase, dar purificatoare, aceasta fiind pentru cei care nu se angrenează pe o cale spirituală autentică singurul mod de a câștiga accesul la noi trepte de evoluție spirituală. pe drumul karma-ic.

Pentru analiza karmica completa-vezi aici

http://www.aimgroup.ro/afiliere/idevaffiliate.php?id=111&url=12

 

Un gând despre „Astrograma karmică – cheia înțelegerii destinului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.