Ce-i enerveaza pe barbati la femei functie de zodie


Berbec – Nimic nu-i displace mai mult decât să vadă că nu-i răspunzi imediat atunci când îţi pune întrebări. Nehotărârea ta îl scoate din minţi.
Taur – Bărbatul Taur este un tip elegant, mereu în pas cu moda. De aceea, cel mai tare îl enervezi atunci când refuzi să-i speli sau să-i calci hainele lui preferate.
Gemeni – Evită să îl provoci la discuţii interminabile în care să deţii ultimul cuvânt. Niciodată nu va suporta să vorbeşti mult şi să-l faci să-ţi dea dreptate.
Rac – Iubitul tău este genul de bărbat care-ţi suportă multe. Nu şi să te plimbi ore în şir prin magazine ca să-ţi reînnoieşti garderoba sau să cumperi cele necesare pentru schimbările în casă.
Leu – Cel mai tare îl deranjează să-l tratezi cu indiferenţă. Mai ales dacă el a făcut anumite sacrificii ca să te suprindă în mod plăcut.
Fecioară – Se ştie că nativul Fecioară este obsedat de curăţenie, mâncare bună, ordine şi discpilină. Să nu te mire dacă ridică tonul la tine că nu i-ai gătit sau nu ai făcut curat în casă conform regulilor lui.
Balanţă – Cele mai mari scandaluri pe care le provoacă pornesc de la faptul că îi reaminteşti anumite greşeli pe care le-a făcut faţă de tine şi pentru care, i-ai spus iniţial că l-ai iertat. Nu suportă astfel de amăgiri.
Scorpion – Ai grijă, partnerul tău este unul dintre cei mai mândri nativi. Pregăteşte-te de un schimb de replici, dacă nu-l laşi să-ţi spună tot ce are de spus şi te contrazici cu el.
Săgetător – Iubitul tău va scoate „flăcări pe nări” dacă îi vei solicita până şi cele mai detalii despre anumite lucruri, atunci când este obosit sau pur şi simplu, nu are chef de discuţii.
Capricorn – Cel mai rău îl enervezi când faci o „gaură” mare în bugetul casei. Nu-i place să cheltui mult pe îmbrăcăminte şi încălţăminte, oricât de sexy ar fi ele şi oricât d emult te-ar avantaja.
Peşti – Provoci un scandal de proporţii dacă ţii morţiş la independenţa ta şi iei decizii fără să te consulţi şi cu el în prealabil.
 Imagine

2 gânduri despre „Ce-i enerveaza pe barbati la femei functie de zodie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.